Horoscop 4 – 10 iunie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 4 – 10 iunie 2012 3

Berbec
Zodia Berbec Oricît de mult ai visa, n-o să pleci niciodată în Ibiza. Mai bine caută-ți un job ca învîrtor de shaworma în Tudor.

Taur
Zodia Taur Ești în anul al doilea de facultate și deja ai gata un capitol din licență. Bineînțeles că toți colegii de an fac mișto și se iau de tine din cauza asta.

Gemeni
Zodia Gemeni Pentru că nu-ți place să ți se zică „La mulți ani!” ți-ai dezactivat posibilitatea ca oamenii să-ți posteze chestii pe wall.

Rac
Zodia Rac Săptămîna asta îți vor ieși toate proiectele pe ochi. Ai atît de multe de făcut că te gîndești serios să-ți cumperi o oliță, să reduci timpul pînă la baie și înapoi.

Leu
Zodia Leu De cînd nu mai mergi la facultate ai uitat că mai există chestia aia de care se tem toți, sesiune, și ai început deja să-ți faci bagajele pentru acasă.

Fecioară
Zodia Fecioară Simți că ai îmbătrînit și nu mai poți să stai la bîrfă cu colegii de facultate. Mai ales că vorbesc de chestii care îți sînt străine, cum ar fi cursurile.

Balanță
Zodia Balanță Ai hotărît să nu mai bei și să strîngi bani pentru o vacanță la mare. În doar o săptămînă ai pus deoparte șase milioane.

Scorpion
Zodia Scorpion Te-ai dus la Purcica să te bronzezi și te-ai ales cu nămol în păr și un puradel care s-a prins de tine și nu mai vrea să-ți dea drumul.

Săgetător
Zodia Săgetător Te grăbești să te duci la secretariat să-ți iei ultima adeverință RATP, ca să te plimbi cît mai mult gratis cu tramvaiul prin oraș.

Capricorn
Zodia Capricorn Te-ai săturat să auzi peste tot, mai ales în cămin, mizeria aia de melodie, „Vara nu dorm”. Culmea, de fiecare dată ți se face somn.

Vărsător
Zodia Vărsător Odată cu ceasul de vară îți este mult mai ușor să te orientezi. Știi că atunci cînd se luminează afară e timpul să te culci.

Pești
Zodia Pești Ai terminat de dat proiectele și te autocinstești cu o mini-vacanță la munte, iar examenele le lași pentru sesiunea de restanțe.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top