Horoscop 31 octombrie – 6 noiembrie 2011

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 31 octombrie – 6 noiembrie 2011 6

Berbec
Zodia Berbec Iar ai început să nu mai dormi nopțile și să te trezești că vorbești singur cînd mergi pe stradă sau, mai rău, că intri la cursurile altor facultăți.

Taur
Zodia Taur Încă nu ai cazare, dar te descurci de minune. Noaptea în bar, ziua în prima bancă, luînd notițe. Mai greu o să fie cînd va trebui să te apuci de licență.

Gemeni
Zodia Gemeni Se apropie iarna și te pregătești de hibernare. Ți-ai anunțat atît mama, cît și bunica, să-ți trimită pachet dublu de-acum pînă în februarie.

Rac
Zodia Rac Începi să te saturi de aglomerația din camera de cămin, așa că preferi să o alegi pe aceea mai suportabilă, din cîrciumă.

Leu
Zodia Leu Deși colegii te-au sfătuit să treci la un regim bazat pe covrigi și iaurt, ai hotărît că nu-ți priesc și ai revenit la bere și șaorma.

Fecioară
Zodia Fecioară În continuare ești nemulțumit de șefu’. Stai liniștit, de cînd ai început să-i pui laxative în cafea, nici el nu e prea fericit.

Balanță
Zodia Balanță De cînd nu mai ai apă caldă la cămin, faci duș cu șervețele umede și te speli pe cap cu pastă de dinți amestecată cu cremă de pantofi, pentru culoare.

Scorpion
Zodia Scorpion Ai o săptămînă bună. Nu te prinde nici un control pe tramvai și, accidental, profesorul pe care nu-l suporți s-a îmbolnăvit grav.

Săgetător
Zodia Săgetător În sfîrșit, atîtea nopți de învățat au dat roade. Nu numai că ai luat 10 la test, dar cîțiva colegi s-au oferit să te plătească dacă le faci temele.

Capricorn
Zodia Capricorn Ai hotărît ca de săptămîna asta să începi să mergi la școală. Dar cum n-ai fular să se asorteze la tricou, iar faci home schooling. Pe Facebook.

Vărsător
Zodia Vărsător A venit omul cu recenzia la tine și acolo a rămas. L-ai ademenit cu o bere și-o țuică și-a ajuns să numere, în loc de oameni, crăpăturile din perete.

Pești
Zodia Pești Nici bine n-a început noul an universitar și deja te-ai împrietenit iar cu toți barmanii și patronii de cîrciumi. E bine, acum poți să bei pe caiet.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top