Horoscop 31 martie – 6 aprilie 2014

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 31 martie – 6 aprilie 2014 15

Berbec
Zodia Berbec Chiar dacă nu ai voie să bei te-ai hotărît ca de ziua ta să faci o excepție și să cinstești cîteva sticle de bere cu prietenii. Aceasta a fost însă o decizie foarte proastă. O să treacă cel puțin o săptămînă pînă să îți treacă mahmureala. Și vreo două luni pînă să achiți datoriile.

Taur
Zodia TaurDe Crăciun nu ai reușit să te îngrași așa cum îți doreai, dar de Paști vrei să îți faci provizii serioase de carne de miel, cozonaci și ouă roșii. Și ca să fii sigur că vei lua kilogramele în plus pe care ți le dorești, ai de gînd să te încui în casă și să aduci frigiderul în dormitor.

Gemeni
Zodia GemeniVrei să îți faci o prietenă, dar nu găsești nimic pe gustul tău. Ar trebui să aibă un job bine plătit, să fie de acord să te întrețină și să mai arate și bine. Ca să ai șanse la o astfel de partidă ai început să mergi la sală și la ședințe de solar. În ritmul ăsta ai grijă însă să nu ajungi să îți găsești un prieten.

Rac
Zodia RacÎți place de un barman și de aceea toată bursa ta o lași în spatele tejghelei deoarece nu e zi în care să nu petreci măcar cîteva ceasuri privind la cum pregătește băuturi. Ca să nu mai cheltui atîția bani ai putea să încerci să te angajezi în același loc. Și așa ești prezentă pînă se închide localul.

Leu
Zodia LeuPînă acum aveai grijă să nu te îmbeți deoarece îți era rău a doua zi. Ai descoperit însă că nu mai ai această problemă și de cîteva săptămîni adormi cu petul de bere în brațe ori cu sticla de votcă sub cap. Îți încui însă ușa înainte să te apuci de băut. Nu de alta, dar ai obiceiul să faci vizite prin vecini.

Fecioară
Zodia FecioarăChiar dacă încerci de forte mult timp să-ți faci colegii să mai treacă pe la cursuri, aceștia nu par să te asculte de loc. Ca să schimbi asta te-ai gîndit să aduci pachetul de acasă la facultate. Mișcare pare să funcționeze, mai ales că ai tăi îți trimit de fiecare dată și cîteva sticle de vin.

Balanță
Zodia BalanțăIar ai reușit să faci datorii și luna aceasta. Reușești cumva să cheltui mai mulți bani decît cîștigi indiferent de cît îți trimit ai tăi de acasă. Vrei să te angajezi ca să-ți completezi banii de buzunar. Ar trebui totuși să nu le spui de job părinților. Așa nu pierzi nici banii din pachetul de acasă.

Scorpion
Zodia ScorpionA dat căldura și ai început să mergi cu băieții la fotbal. De fiecare dată însă te întorci extrem de deprimat. Nu-ți iese nici o pasă, toate șuturile trec pe lîngă poarte și cumva reușești mereu să te accidentezi. Ai aflat însă de o superstiție și nu-ți mai speli șosetele cu care joci fotbal.

Săgetător
Zodia SăgetătorUna dintre colegele de serviciu și-a făcut un obicei să enerveze pe toată lumea și să țipe fără motiv. Și ca să vă calce și mai tare pe bătături nici nu-și face treaba bine sau la timp. Ești fericită totuși. Ți-ai amintit că într-o excursie ți-ai cumpărat o bîtă de  baseball.

Capricorn
Zodia CapricornAi devenit dependent de energizante, dar pînă acum nu ai considerat că asta este o problemă. De cîteva zile ai înnebunit colegii alergînd ca un titirez prin cameră și te trezești cîntînd în miez de noapte. Ca să poată dormi colegii au hotărît să te încuie în baie.

Vărsător
Zodia VărsătorMai nou îți place să gă­tești. Nici bi­ne nu te tre­zești dimi­nea­ța și deja te și apuci de făcut tot felul de preparate și prăjituri. Nu mai cheltuiești bani pe fast food-uri, iar prietena ta se îndrăgostește de abilitățile tale de bucătar. Mai ales că ea nu știe nici să aprindă aragazul.

Pești
Zodia PeștiDe cîteva luni mănînci doar salate și asta o singură dată în zi, seara. Ai slăbit atît de tare încît hainele atîrnă pe tine ca pe umeraș, iar dacă nu-ți iei telefonul în buzunar ori poșeta pe umăr te suflă vîntul. Ai ajuns însă să arăți ca fotomodelele din reviste și de aceea nu ai putea fi mai fericită.

 

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top