Horoscop 31 mai 2010 – 6 iunie 2010

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 31 mai 2010 – 6 iunie 2010 6

Berbec
Zodia Berbec Degeaba e jumătate de zi însorită, dacă la amiază, ora trezirii tale, plouă. Schimbă stilul de viață sau măcar găsește un bar mai aproape de cămin.

Taur
Zodia Taur În săptămîna care vine afli dacă la master pleci la București sau rămîi în Iași. Grea alegere: loc de muncă sau fete frumoase?

Gemeni
Zodia Gemeni În așteptarea bursei și-a pachetului de aca¬să, ai slăbit cinci kilograme. De continui în ritmul acesta, n-o să te mai recunoască nici colegii de cameră.

Rac
Zodia Rac Prea des te cerți cu colegii. Nu-i momentul potrivit pentru astfel de dușmănii, se apropie sesiunea și cursurile la care-ai lipsit sînt multe.

Leu
Zodia Leu Ai făcut atît de multe fițuici că ai învățat să le decupezi și cu ochii închiși. Și ai deprins așa o dexteritate că te caută pînă și studenți de la alte facultăți.

Fecioară
Zodia Fecioară Vrei să fii vesel mai des și mai mult, nu doar cîteva ore pe zi. Ai schimbat coafura, hainele și prietenul. Ai încercat să schimbi băutura?

Balanță
Zodia Balanță Ți-ai pierdut adidașii și o eșarfă la ultima ploaie puternică. Încearcă să-ți scoți prietena mai des cînd se anunță vreme urîtă.

Scorpion
Zodia Scorpion Ar trebui să chemi interpreții preferați la examene în locul tău. Pentru că toți banii de cursuri s-au dus pe bilete la concertele din ultima vreme.

Săgetător
Zodia Săgetător Ești atît de stresat că nu-ți mai recunoști prietenii. De profesori ai uitat deja și, în curînd, nici facultate de terasă n-ai să mai deosebești.

Capricorn
Zodia Capricorn Înveți așa de mult în ultima vreme că se încălzește în cameră. În ritmul acesta, în curînd căminul va dispune și de un cuptor.

Vărsător
Zodia Vărsător SE cazul ca acum, la sfîrșit de an universitar, să mai dai pe la școală. Măcar cît să știe profesorii din ce an ești, să te primească la examene.

Pești
Zodia Pești A venit sesiunea peste tine ca un potop. Ai atîtea examene în săptămînile ce vin că nici nu-ți ajunge timpul să faci fițuici pentru toate.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top