Horoscop 30 martie – 5 aprilie 2015

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 30 martie – 5 aprilie 2015 4

Berbec
Zodia BerbecAi început parțialele și profesorii par a vrea să citești măcar jumătate din Biblioteca Central Universitară. Totuși nu a reușit nimeni să-ți spună ce să faci și nu ai de gînd să începi acum. Prin urmare cît va ține se­siu­nea colegii te pot găsi la barurile din campus.

Taur
Zodia TaurCum a dat un pic căl-dura brusc ai început și tu să fii in­teresată de băieți. Totuși nu îți dorești să atragi bărbați poetici, care să îți aducă flori și bomboane. Prin urmare încerci să-i agăți pe cei care vin cu mașinile în fața stadionului, ascultă manele și sparg semințe.

Gemeni
Zodia GemeniAi reușit să aduni atîtea datorii încît ar trebui ca următoarele trei lefuri să ajungă în alte buzunare. Ai noroc însă cu iubitul tău care te scoate în fiecare zi în oraș și scapi de cheltuielile legate de mîncare. Acum însă te gîndești să te muți împreună cu el și să scapi și de întreținere.

Rac
Zodia RacCategoric ficatul tău nu mai rezistă la vreun gram de alcool. Toți barmanii din oraș te cu­nosc după numele mic, patronii încep să-ți facă reduceri, iar la farmacii îți dau algolcamin, fără să mai zici un cuvînt. Ar cam fi timpul să treci pe suc și apă plată.

Leu
Zodia LeuPloile din ultimele zile ți-au prins foarte bine. În felul acesta ai reușit și tu să mai ieși din casă fără a fi nevoit să înduri aglomerația sau să auzi gălăgia copiilor. Dacă pînă acum nu te gîndeai să pleci din țară, acum începi să iei în considerare o vizită îndelungată în Anglia.

Fecioară
Zodia FecioarăAi reușit cumva să ții tot postul deși nu ești nici pe departe reli­gioasă. Asta pentru că ai avut atît de puțini bani încît abia ți-ai permis cîteva kilograme de cartofi, pîine și o cutie de margarină. Fizic însă te simți minunat, prin urmare cura ali­men­ta­ră a prins de minune.

Balanță
Zodia BalanțăTemele s-au adunat atît de multe pe desktop-ul de la laptop încît nici nu știi cu ce să încep. Ca să te decizi ți-ai copiat tot sezonul din „House of Cards”, poate-poate-ți vine inspirația. Dacă nu funcționează, clar înseamnă că trebuie să schimbi serialul.

Scorpion
Zodia ScorpionTe enervează la culme ploaia din ultimele zile. De fiecare dată cînd ieși din casă îți murdărești cizmele și unde mai pui că șoferii ieșeni merg ca dintr-un film din seria „Fast and Furious”. Așa că te-ai decis ca singura ploaie la care merită să mai ieși din casă e cea cu bani.

Săgetător
Zodia SăgetătorDupă atîtea cursuri și seminarii la facultate te-ai cam prins în sfîrșit că domeniul pe care-l studiezi nu prea are viitor. Ca să te reprofilezi, îți cumperi două peturi și mergi la portarul de la cămin pentru un workshop intens. De săptămîna viitoare îți cumperi un pix „norocos” și începi să joci la loto.

Capricorn
Zodia CapricornCum toate mîzgîliturile de pe pereții din oraș sînt considerate „artă stradală” decizi să încerci și tu ceva. După ce îți cumperi cîteva spray-uri speciale, desenezi cîțiva mici uriași în dreptul camerei colegilor de la parter. Astfel, poate cîinii vagabonzii n-o să te mai latre doar pe tine.

Vărsător
Zodia VărsătorNoaptea viitoare în timp ce te întorci la cămin de la băut o să vezi o stea căzătoare pe cer. Ca să nu ratezi momentul, îți pui prima dorință care-ți vine în cap în timp ce rînjești malefic. Totuși, pînă să se în­de­plinească, încă mai ai nevoie de un buncăr să te păzească de ploaia de meteoriți.

Pești
Zodia PeștiPostul de anul acesta a venit în direct conflict cu pasiunea ta pentru dulciuri. Și cum prăjiturile de post nu sînt la fel de bune te gîndești la o soluție. Astfel că mîine seară vei merge în Bază unde o să te ghiftuiești îndeajuns de mult cît să uiți de păcate.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top