Horoscop 30 mai – 5 iunie 2011

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 30 mai – 5 iunie 2011 8

Berbec
Zodia Berbec Îți bate atît de tare soarele în cameră că ai început să și dormi cu ochelarii. Nu știm cum, dar numai cînd e de învățat parcă-i prea întuneric.

Taur
Zodia Taur După patru ani de voluntariat, vrei și tu un job cu salariu. Din păcate, momentan nici bani să plătești Internetul, ca să intri pe eJobs, n-ai.

Gemeni
Zodia Gemeni Vrei să slăbești, dar nici să ajungi precum colega de bancă, care a ajuns să zgîrie mai ceva ca o hîrtie.

Rac
Zodia Rac Vrei două zile libere ca să poți pleca într-o excursie cu prietena. După ce te întorci, vei vrea două luni libere fără ea.

Leu
Zodia Leu Te-ai săturat de prietena pe care acum jumătate de an spuneai că o iubești. În caz că încă n-ai aflat, ea te lăsase de mult pentru vreo doi colegi.

Fecioară
Zodia Fecioară Vrei să ți se scrie licența singură. Noi te sfătuim doar să nu te mai uiți atît de mult la desene animate și să te apuci de treabă.

Balanță
Zodia Balanță Cum nu ai învățat nimic pentru sesiunea asta, speri doar ca profesorii să fie bine odihniți și cu bani în portofel în noaptea în care fac subiectele.

Scorpion
Zodia Scorpion Atît de tare aștepți vacanța de vară că ai început să mergi la facultate în șlapi de cauciuc și cu un prosop de plajă pe umeri.

Săgetător
Zodia Săgetător Pentru că nu ai învățat nimic și a început sesiunea, mergi la biserică mai des decît în cîrciumă. Mai bine, măcar aici lași mai puțini bani.

Capricorn
Zodia Capricorn Ai fost la petrecerea de șase ani din Time Out ca să-ți clătești ochii cu toate fetele de-acolo. Însă ochii au fost singurul lucrul pe care l-ai clătit.

Vărsător
Zodia Vărsător Te-ai îndrăgostit de vecina de la etajul al patrulea. Grăbește-te, mai e puțin și se termină și anul ăsta universitar.

Pești
Zodia Pești Simți nevoia copleșitoare de a face curat, așa că ai luat mopul și aspiratorul în mîini și faci curat în toate camerele de pe palier.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top