Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie 2012 7

Berbec
Zodia Berbec Îți merg toate așa de bine că ai hotărît ca, dacă în semestrul al doilea treci la taxă, să te lași de facultate și să pleci acasă.

Taur
Zodia Taur Tocmai te-au dat afară de la McDonald’s și ai realizat că din semestrul al doilea nici bursă nu mai primești. E cazul să te lași de facultate.

Gemeni
Zodia Gemeni Iar ți-ai notat greșit toate datele de predare a proiectelor la facultate și, cum ai profesori foarte stricți, nici unul nu ți-a primit temele întîrziate.

Rac
Zodia Rac După ce ai realizat că nu mai ai cum să strîngi destui bani ca să-ți plătești toate datoriile, ai hotărît să faci sacrificiul suprem și să-ți vinzi laptopul.

Leu
Zodia Leu Ai vrut să scapi de stresul sesiunii și să pleci într-o mini-vacanță. Nici bine n-ai ajuns la gară și deja ți-ai scrîntit piciorul.

Fecioară
Zodia Fecioară Cînd îți era lumea mai dragă și ți se păreau că toate merg bine, tocmai ai aflat că te-a părăsit prietenul. Pe Facebook.

Balanță
Zodia Balanță Deși îți propusesei să înveți și să mergi la toate examenele, cînd te-au văzut profesorii și nici nu te-au recunoscut, te-au trimis acasă.

Scorpion
Zodia Scorpion Pentru prima oară cînd ai vrut și tu să duci gunoiul de cînd a început anul universitar, au sărit cîinii de lîngă ghenă pe tine și ți-au rupt geaca.

Săgetător
Zodia Săgetător Te-ai împiedicat pe scările din fața căminului și ți-ai scrîntit glezna. Nu mai poți merge, în consecință, la facultate. De asemenea, nici în cîrciumă.

Capricorn
Zodia Capricorn După o lună întreagă în care ai mers ca șeful fără bilet sau abonament, în sfîrșit te-au prins controlorii. Și amenda compensează cu vîrf și îndesat.

Vărsător
Zodia Vărsător Săptămîna asta nu mai primești pachet. De cînd au aflat părinții că vinzi mîncarea pe bani de țigări, au hotărît să nu-ți mai trimită nimic.

Pești
Zodia Pești Din păcate pentru tot efortul depus de tine în a scrie, imprima și decupa fițuici, sesiunea asta vei pica la toate examenele.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top