Horoscop 3 – 9 martie 2014

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 3 – 9 martie 2014 7

Berbec
Zodia Berbec Ajungi atît de rar acasă în ultimul timp încît părinții nici nu mai știu cum arăți. De aceea te-au pus să-ți instalezi Skype pe calculator și să vorbiți măcar o dată pe lună. Nu de alta, dar veți trece unii pe lîngă alții pe stradă și nu vă veți recunoaște.

Taur
Zodia TaurSăptămîna aceasta vei avea atît de mulți bani încît nu vei putea să îi cheltui pe toți. Iar asta nu pentru că ți-ai fi ieșit din mînă de la cumpărături, ci pentru că te vei bloca singură în casă și abia duminică va veni un lăcătuș să-ți dea drumul la ușă.

Gemeni
Zodia GemeniNici nu ai așteptat să se afișeze listele cu burse că tu deja ți-ai făcut planuri de cumpărături. Ai pus deja ochii pe cîteva bluzițe din mall, ai vorbit deja cu o vînzătoare de butic să-ți oprească o pereche de pantofi și ți-ai făcut programări la coafor și spa

Rac
Zodia RacAnul acesta de 8 martie îți dorești un buchet mare de flori, cîteva cutii de bomboane și cît mai multe bijuterii. Cum nu ai prieten va trebui să critici toate cadourile pe care le primesc colegele de cameră. În felul ăsta te asiguri că nu vei fi singura nefericită de pe palier.

Leu
Zodia LeuSăptămîna asta în sfîrșit îți vei îndeplini un vis din copilărie. Vei zbura și tu pentru prima dată cu un elicopter. Însă la cît ești de norocos ai face bine ca de pînă atunci să te rogi cît mai virtuos. Nu de alta, dar elicopterul se poate dovedi a fi unul de la SMURD.

Fecioară
Zodia FecioarăȚi-ai dori ca tradițiile să se schimbe anul acesta și în loc de mărțișoare, flori și bomboane să se ofere sticle de votcă, de vin sau de bere. Doar așa există șanse ca această sărbătoare să te facă și pe tine fericită macar într-un an. Dacă nu vei avea tu grijă să-ți faci cîteva cadouri „tari”.

Balanță
Zodia BalanțăAi cel mai crunt ghinion. Doar ce ai făcut rost de bani pentru băut și mers la fast food-uri, dar te-ai îmbolnăvit. Acum toți banii ți se duc pe ceaiuri, pastile și mîncare de regim. Totuși poți vedea și partea plină a paharului. Ai scăpat totuși de mahmureală.

Scorpion
Zodia ScorpionTe-ai hotărît să colectezi toți vîn­zătorii de ghiocei cu o naționalitate necunoscută și să-i duci pe toți la Cons­tanța. Vrei să le faci un bine și să le găsești de muncă. Ai auzit tu că acolo ar mai fi nevoie de mînă de lucru pentru lărgirea unor canale.

Săgetător
Zodia SăgetătorDe cum s-a topit zăpada ai și început să visezi la mare. De a­ceea în fiecare dimi­nea­ță privești cu spe­ranță pe geam, doar, doar vre­mea va fi suficent de cal­dă pen­tru prima sesiune de plajă pe acoperișul blo­cu­lui. Vecinii tăi așteaptă același lucru, însă doar ca să-ți admire costumul de baie.

Capricorn
Zodia CapricornAi rămas fără bani și de aceea săp­tă­mîna aceasta vei lua tram­vaiul fără să-ți cumperi bilet. La fix ți-au trimis ai tăi perechea de tenișii noi. Nici un controlor nu va putea ține pasul cu tine. La cît sînt de atletici, nu ar fi putut ține pasul nici dacă ai avea legate de picioare cărămizi.

Vărsător
Zodia VărsătorPrientenul tău iar se ține de năzbîtii. De data asta ți-a pregătit o excursie surpriză în Spania. Nu ți-a spus însă că veți sta cazați în niște barăci, chiar lîngă cîmpurile de căpșuni. Nu fi prea supărată. Vei putea pune în glazură de ciocolată cîte fructe îți dorești.

Pești
Zodia PeștiAbia aștepți să vină ziua ta și să primești cadouri. Colegii și prietenii tăi se fac însă că plouă, dar se pregătesc intens să reziste la cantități cît mai mari de alcool. Ai face bine să economisești bani din timp. Nu de alta dar berea și votca s-au scumpit la magazinul de pe colț.

 

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top