Horoscop 3 – 9 iunie 2013

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 3 – 9 iunie 2013 4

Berbec
Zodia Berbec De cînd ai început să fumezi țigări de la moldoveni tușești în fiecare dimineață. De asta te-ai hotărît ca de acum să compensezi mîncînd sănătos.

Taur
Zodia Taur De 1 iunie ți-ai dorit să dispară toți copiii de grădiniță. Așa ai fi putut tu să mănînci toate dulciurile destinate lor.

Gemeni
Zodia Gemeni Te-ai săturat de atîta ploaie și de cărat după tine umbrela. Ți-ai dori să fie numai soare, dar parcă și el te supără.

Rac
Zodia Rac Te-ai săturat să te bălăcești în cadă și să faci plajă pe acoperișurile blocurilor. O săptămînă la mare e cel mai mare vis al tău acum.

Leu
Zodia Leu Tocmai ai văzut un documentar despre combustia spontană. Nu ar fi rău dacă ai vedea pe stradă măcar cîteva cazuri pe zi.

Fecioară
Zodia Fecioară Semestrul acesta te vei pregăti minuțios pentru examene. Nici colegii și nici profesorii nu vor ști ce îi va lovi.

Balanță
Zodia Balanță Cum săptămîna asta ai fost fată cuminte și nu ai ieșit la agățat băieți, o să ți se îndeplinească dorința. Vei sări cu parașuta.

Scorpion
Zodia Scorpion De la atîta învățat și de la prea multă cafea ai început să tremuri din toate încheieturile. Ai putea face bani dacă ai întinde mîna în tramvai.

Săgetător
Zodia Săgetător Deși hainele încep să atîrne pe tine, acele cîntarului tot arată că te îngrași. De acum nu vei mai mînca un măr pe zi, ci o jumătate.

Capricorn
Zodia Capricorn În sfîrșit au apărut căpșuni în toa¬te colțurile piețelor. Totuși, cum nu a intrat, încă, bursa te gîndești să testezi vigilența precupeților.

Vărsător
Zodia Vărsător Îți e dor de mîncarea de acasă. Nu ți-ai dori însă atît de mult pilaful mamei dacă nu ai fi terminat banii și colegii nu și-ar fi ascuns pachetul.

Pești
Zodia Pești Te-ai hotărît că anul acesta nu vei merge la mare. La cît de des ai început să mergi la școală, te bronzezi suficient pe stradă.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top