Horoscop 3 – 9 decembrie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 3 – 9 decembrie 2012 3

Berbec
Zodia Berbec E a doua săptămînă la rînd cînd găsești un portofel plin cu bani, fără buletin sau alt act de identitate. În ritmul ăsta, poți deja să te lași de facultate.

Taur
Zodia Taur Cu cît se face mai frig, cu atîta îți crește pofta de somn. În noiembrie te trezeai la 10, acum ai mai decalat cu două ore.

Gemeni
Zodia Gemeni Aștepți în fiecare luni să apară ziarul ca să citești horoscopul ăsta. Ești așa nerăbdător că vrei să-ți faci pile la tipografie, să afli mai repede ce scrie.

Rac
Zodia Rac Ai mîncat o shaworma de la un fast food nou de pe Copou și ți-au făcut o surpriză ciudată. În loc de maioneză ți-au pus sos de la Herbalife.

Leu
Zodia Leu Vrei să-ți iei o pereche nouă de căști. De cînd te-ai mutat cu maneliști în cameră începe să-ți placă muzica lor și devine îngrijorător.

Fecioară
Zodia Fecioară Ai sărbătorit Ziua Națională ca un român adevărat. Ai stat acasă, ai băut bere, ai mîncat shaworma și te-ai uitat la Vocea României.

Balanță
Zodia Balanță Ai deja Revelionul pus la punct, ai stabilit totul pînă în cel mai mic detaliu: pui bani deoparte și de pe 30 pînă pe 2 bei pînă pici.

Scorpion
Zodia Scorpion Te pregătești intens de sfîrșitul lumii. Strîngi pungi cu pufuleți Class, PET-uri de Noroc la trei litri și reviste deocheate.

Săgetător
Zodia Săgetător Pentru că tot îți umblă colegii prin haine și ia fiecare ce vrea, te gîndești să faci un ban din asta și să începi să le închiriezi.

Capricorn
Zodia Capricorn Iar te-ai împiedicat în drum spre facultate. De data asta nu ți-ai mai rupt nimic, dar ai pierdut portofelul în care aveai banii și toate actele.

Vărsător
Zodia Vărsător De ceva vreme ai început să simți cutremure cînd ceilalți habar n-au ce se întîmplă. Cel mai probabil e de la ceaiul ăla nou de datura.

Pești
Zodia Pești Ai participat la o promoție la țigări, deși nici măcar nu fumezi, și ai cîștigat un telefon mobil. L-ai vîndut imediat și te-ai făcut cu bani de munte.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top