Horoscop 28 octombrie – 3 noiembrie 2013

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 28 octombrie – 3 noiembrie 2013 2

Berbec
Zodia Berbec Ai început să umărești toate emisiunile culinare de pe Euforia și Acasă TV. Săptămîna trecută ai învățat să pui murături. Acum stai zilnic în cămară așteptînd să se acrească castraveții. Cît aștepți mai împletești un ciorăpel, mai faci un mileu sau coși la un goblen.

Taur
Zodia Taur Trecerea la fusul orar de iarnă nu prea te mulțumește, iar ora în plus de somn doar te-a amăgit nițel. De aceea te-ai hotărît ca anul viitor să faci tu cîteva schimbări și să dai ceasul în urmă macar cu cîteva săptămîni. Așa ai reuși și tu să recuperezi nopțile pe care nu le-ai dormit.

Gemeni
Zodia Gemeni Ai aflat din surse sigure că vine Apocalipsa. Nu îți faci însă nici o grijă. La cîtă mîncare ai primit la ultimul pachet supraviețuiești sigur cîteva săptămîni, ai primit de la un prieten cîteva butelii de vin, iar pe laptop ai deja scoase toate sezoanele din „Neveste disperate”.

Rac
Zodia Rac Iar ai rămas fără bani și fără mîncare și împrumuți cîte un cartof de prin vecini. Trebuie să iei atitudine. De săptămîna viitoare nu o mai răsfeți pe prietena ta cu nici o cină romantică, nu-i mai cumperi flori și nici dulciuri. Oricum ai descoperit niște site-uri cu filme foarte interesante.

Leu
Zodia Leu Nu îți mai dorești să fii răpit de extratereștri și să se facă experimente pe tine. Săptămîna asta îți dorești ca vreo agenție secretă americană să te ia în custodie și să te trateze ca pe un spion. La cîtă bătaie ai luat în liceu sigur reziști oricărei forme de tortură.

Fecioară
Zodia Fecioară Ai atît de multe teme de făcut încît abia apuci să mănînci. Cu toate astea nu poți renunța la internet și la site-urile de socializare. Ai grijă totuși cu cine vorbești. Săptămîna trecută ai cunoscut un tip dubios care te tot întreba ce zodie ești pentru a verifica dacă sînteți sau nu compatibili.

Balanță
Zodia Balanță Ți-ai găsit job la shaormeria din colț și nu ai fost niciodată mai fericit. Mănînci în fiecare zi pe săturate, faci cinste cu mîncare prietenilor și mai iei și la pachet acasă. Speri totuși să nu se prindă patronul că din jumătate de produse nu ai plătit nici un ban.

Scorpion
Zodia Scorpion Orice ai face nu ai noroc în dragoste. În sfîrșit ai găsit o fată de care să-ți placă și care nu se sperie de tine, la care însă fostul ei prieten nu poate renunța. Ai grijă pe ce alei mergi noaptea. Face box de cîțiva ani și a aflat deja de pe Facebook cum arăți și unde stai.

Săgetător
Zodia Săgetător Visul de a-ți găsi un iubit arab este pe cale să se îndeplinească. Ți-ai pus deja poze în care porți rochii mulate, decolteul e suficient de adînc și nu te duci nici măcar la baie fără machiaj. Ai totuși o mică întrebare. Oare ce număr o să ai în harem.

Capricorn
Zodia Capricorn De cînd nu îți mai trimit părinții pachet ți-ai adus aminte de toți prietenii. Acum treci zilnic pe la trei sau patru exact la orele în care se iau micul dejun, prînzul ori cina. Îți merge bine. Ai lărgit deja cureaua, la haine ai o măsură mai mare, și ai făcut și fălci.

Vărsător
Zodia Vărsător În sfîrșit ai descoperit jobul perfect pentru tine. Tocmai ți-ai cumpărat o mașină de tuns și convingi toți colegii de pe palier care se îmbată să vină la tine. La cîți rockeri sînt la tine în cămin sigur îți deschizi în scurt timp și un magazin pentru peruci.

Pești
Zodia Pești Ești hotărîtă să nu-i mai accepți nici o scuză iubitului. În fiecare seară vine băut, mirosind a fum de țigară și murdar de ruj. Totuși nu ai vrea să fii prea dură. Cardul fără limită de credit, șoferul lui personal și vila din Bucium te fac totuși să-i mai acorzi cîte o șansă.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top