Horoscop 28 noiembrie – 4 decembrie 2011

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 28 noiembrie – 4 decembrie 2011 6

Berbec
Zodia Berbec Ai reușit, în sfîrșit, să-ți iei cardul de student. Asta după ce ai fost de vreo cinci ori pe săptămînă la bancă, doar ca să te enervezi și să pleci.

Taur
Zodia Taur Ai dezvoltat un obicei de a-ți suna prietenii și colegii cînd treci printr-o zonă cu mulți cîini. Ai grijă, de săptămîna viitoare rămîi fără minute.

Gemeni
Zodia Gemeni Nu te mai saturi de brioșe. Mănînci așa multe că și noaptea le visezi iar dimineața, cînd te trezești, le iei pe post de Mentosane.

Rac
Zodia Rac Ai ajuns un adevărat stalker de Facebook. Petreci atît de mult timp pe platforma de socializare că știi mai multe despre prietenii tăi decît țin ei minte.

Leu
Zodia Leu De cînd ai descoperit cantina din Tîrgușor treci pe-acolo în fiecare zi. Și nu pentru mîncarea gustoasă. Dar cine ar putea refuza berea la 2.5 lei?

Fecioară
Zodia Fecioară De cînd ți-ai dezactivat contul de Facebook nu mai știi nimic de prietenii tăi. Bineînțeles, cel mai fericit e iubitul.

Balanță
Zodia Balanță Iar ți-ai pierdut mouse-ul de jucat Counter Strike și de data asta nu e nici sub pat, nici la baie. Încearcă în dulapul prietenei.

Scorpion
Zodia Scorpion Te enervează că toată lumea se entuziasmează încă de pe-acum în legătură cu Crăciunul. Ca să fii răutăcios, ai început ieși în pantaloni scurți.

Săgetător
Zodia Săgetător Au trecut două luni de facultate și încă nu te-a prins nici un controlor pe tramvai. Felicitări, încă o lună și primești premiu de la RATP: un bilet.

Capricorn
Zodia Capricorn Nu ai mai ieșit de așa mult timp din cămin că ai și uitat cum arată campusul. Ieri, cînd ai vrut să duci gunoiul, te-ai împiedicat de pubelă.

Vărsător
Zodia Vărsător Ești retro, ai renunțat la Gaudeammus, deși aveai bani, pentru un loc în C4 și la Facebook pentru contul de Hi5.

Pești
Zodia Pești Te bucuri că încă ai colegi care țin la tine și, cu o zi înainte de parțial, te sună și te cheamă la examen. Vreo doi te așteaptă și cu cafea și loc bun, în spate.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top