Horoscop 28 mai – 3 iunie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 28 mai – 3 iunie 2012 7

Berbec
Zodia Berbec Ai început să alergi. Și, de la un timp, cînd stai și asculți UNKLE, simți o adiere ridicîndu-se dinspre adidași. Da, e acea perioadă a anului.

Taur
Zodia Taur Ți-ai făcut un obicei în sesiune de a nu învăța nimic pînă în dimineața examenului. Te rogi doar să nu fii atît de obosit încît să-ncurci săptămînile.

Gemeni
Zodia Gemeni Urmează să primești un pachet cu bunătățuri de peste hotare. Nu uita primul lucru pe care l-ai învățat la școală: întîi și întîi trebuie să împarți cu ceilalți.

Rac
Zodia Rac Iar nu faci nimic toată săptămîna. Mai bine ți-ai lua șezlongul, pălăria de paie, un braț de rîme și te-ai duce pe Prut, că tot s-a deschis sezonul la crap.

Leu
Zodia Leu De o săptămînă nu mai dai pe la facultate de teamă să nu te murdărească ciorile de pe Copoul. Ieri ai făcut însă comandă pe internet de pușcă și de cartușe.

Fecioară
Zodia Fecioară Visezi cu jind la meteoritul care ne va șterge de pe fața pămîntului. Pînă atunci însă, mai ai vreo două referate și trei prezentări de făcut pe mîine.

Balanță
Zodia Balanță Începe să-ți placă sunetul tramvaielor urcînd Copoul la prima oră a dimineții. Cea mai mare problemă a ta e că nu ești și tu în ele.

Scorpion
Zodia Scorpion Te-au vrăjit cărțile cu Don Quijote cînd erai mic. Acum umbli de nebun pe Copou, agitînd o creangă strîmbă și căutînd mori de vînt.

Săgetător
Zodia Săgetător Iar ai băut mai mult decît poți duce, dar ai făcut un plan cu șoferul de pe 43, să nu te mai trezească degeaba. Dormi pe banchetă pînă se schimbă tura.

Capricorn
Zodia Capricorn Ai refuzat deja trei invitații la suc săptămîna asta. Te temi ca, odată ajuns acolo, să nu scoți portofelul și să zboare un fluture din el.

Vărsător
Zodia Vărsător De la atîta alergat de responsabilitate, ți-ai rupt toate perechile de papuci. Nu-i nimic, se deschide în curînd Sirajul.

Pești
Zodia Pești Ai jucat atît de mult WOW încît acum, te trezești noaptea, te îmbraci în night elf și dai ture în jurul căminelor, bătînd în geamurile de la parter cu lingura.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top