Horoscop 27 mai – 2 iunie 2013

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 27 mai – 2 iunie 2013 2

Berbec
Zodia Berbec Te-ai săturat de vremea asta schimbătoare, cînd e soare, cînd zboară copacii pe lîngă cămin. De frică, nici măcar nu mai mergi la facultate.

Taur
Zodia Taur Dacă tot au apărut McMicii, de ce să nu scoată și McShaworma, McSemințe și McBucegi de Porc. Cu prima ocazie, le sugerezi asta.

Gemeni
Zodia Gemeni Dacă tot au apărut McMicii, de ce să nu scoată și McShaworma, McSemințe și McBucegi de Porc. Cu prima ocazie, le sugerezi asta.

Rac
Zodia Rac Ai auzit că de săptămîna viitoare se termină furtunile, așa că îți pregătești undița și momeala pentru două, trei zile de pescuit.

Leu
Zodia Leu De ceva vreme visezi la un atac extraterestru. Dacă Coreea de Nord tot amîna atacul lor, măcar niște marțieni să mai anime puțin lucrurile pe Pămînt.

Fecioară
Zodia Fecioară N-ai învățat nimic sesiunea asta. Iar trebuie să stai toată noaptea să-ți scrii cursurile în telefon și-n fițuici pe care le ascunzi în gluga de golan.

Balanță
Zodia Balanță Ești supărat că prietena ta pleacă cu Erasmus patru luni. E OK, bucurăte măcar că nu merge într-o țară cu mulți negri.

Scorpion
Zodia Scorpion De cînd a dat căldura nu mai reușești să ajungi la școală. În fiecare zi ieși din cămin, dar ajungi să urmărești ca dubiosul vreo fată în fustă scurtă.

Săgetător
Zodia Săgetător Mănînci atît de des de la McDonald’s că te gîndești să te angajezi aici la un moment dat. Și-așa, cu facultatea…

Capricorn
Zodia Capricorn Chiar dacă ești plecat cu Erasmus, cîinelui tău îi foarte e dor de tine și de fiecare dată cînd aude ușa, fuge bucuros, crezînd că te-ai întors.

Vărsător
Zodia Vărsător Te enervează cantitatea de poze cu pisici de pe Internet. Ca să balansezi, în fiecare zi urci și tu cîte cinci, șase poze cu cîinele tău Azor.

Pești
Zodia Pești În ultima vreme te îmbeți de la o bere lemon și te trezești la tot felul de străini acasă. Weekendul trecut te-ai trezit într-o rulotă în Vaslui.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top