Horoscop 27 februarie – 4 martie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 27 februarie – 4 martie 2012 5

Berbec
Zodia Berbec A trecut o săptămînă și ceva de cînd a început semestrul al doilea de facultate, dar tu încă te lăfăi în mîncarea și patul de acasă.

Taur
Zodia Taur Doar ce te-ai întors în Iași și ai observat că banca ta preferată din Copou e în continuare acoperită de zăpadă. De tristețe, ai să te întorci acasă.

Gemeni
Zodia Gemeni A început semestrul al doilea și, odată cu el, panica legată de licență. „Nu-i nimic, mă apuc în vacanța de Paște”, îți spui și te liniștești.

Rac
Zodia Rac Vrei să-ți dai demisia de la internshipul unde faci muncă de sclav și să te angajezi ca învîrtitor de shaworma în Tudor. Măcar acolo faci un ban.

Leu
Zodia Leu În ultima vreme ai toane. Ba îți place o colegă, ba nu te mai atrage, și parcă ai schimba ceva la ea. Pînă una alta, mai treci și pe la facultate.

Fecioară
Zodia Fecioară În semn de protest, pînă cînd nu vine cineva și curăță toată zăpada din fața căminului, nu mai mergi deloc la cursuri.

Balanță
Zodia Balanță Deși de obicei te plîngi de insomnii și alte tulburări de somn, cum te-ai întors la facultate și au început cursurile dormi de rupi.

Scorpion
Zodia Scorpion Singurul lucru care te necăjește la venirea primăverii și topirea zăpezii este că s-ar putea să găsească cineva cadavrul din spatele căminului.

Săgetător
Zodia Săgetător Nici nu te-ai întors bine din vacanță și deja te-ai pus pe băut. Profiți acum, de primele săptămîni, cît ai bani, că apoi iar treci la apă de la robinet.

Capricorn
Zodia Capricorn Ai reușit să treci cu brio de semestrul I, promovînd la toate materiile fără măcar să știi cum arată vreunul dintre profesori.

Vărsător
Zodia Vărsător Ai hotărît că cea mai bună investiție în momentul de față este o sanie și patru cîini husky. Aparent, altfel nu se mai poate.

Pești
Zodia Pești Se apropie ziua ta și deja ți-ai anunțat prietenii ce vrei să primești în dar: un cîine mare și fioros, care să te apare de colegii bețivani de palier.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top