Horoscop 26 noiembrie – 2 decembrie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 26 noiembrie – 2 decembrie 2012 2

Berbec
Zodia Berbec Te bucuri că, deși vine sfîrșitul lumii pe 21, măcar îl prinzi pe Moș Nicolae. Ai fost cuminte, așa că te aștepți la o plasă de rafie cu bomboane Bucuria.

Taur
Zodia Taur Te enervează cîte chestii de Crăciun au început să apară prin magazine. De-al dracu’, ai început să întrebi peste tot dacă n-au iepurași de Paște.

Gemeni
Zodia Gemeni Vrei să mergi la Alba Iulia de 1 decembrie. Cum biletul de tren e scump și încă n-ai file de reducere, te-ai gîndit să vorbești din timp cu nașii.

Rac
Zodia Rac Ai sacrificat banii de bere și te-ai dus la cinema să vezi ultimul James Bond. Nu ți-a plăcut. Data viitoare mergi la Cowboys and Angels.

Leu
Zodia Leu De-abia aștepți să înceapă să ningă. Ești atît de nerăbdător încît ai început să mergi cu clăpari la facultate și noaptea în oraș.

Fecioară
Zodia Fecioară Colegii de facultate s-au cam aliat îm¬potriva ta. Ei nu știu însă că ai folosit banii trimiși de-acasă să-ți cumperi un set nou de cuțite.

Balanță
Zodia Balanță S-a deschis un nou magazin de haine la tine în cartier și toată ziua stai printre rafturi. Pînă si patronul a crezut că îi ești angajată și te-a pus să dai cu mopul.

Scorpion
Zodia Scorpion Îți place să desenezi mustăți și alte măgării pe fețele candidaților de pe afișele electorale. Nu ratezi nici unul, nici măcar pe cele din Dancu.

Săgetător
Zodia Săgetător Te-ai mutat în sfîrșit din camera în care toți colegii îți furau iahnia de fasole trimisă de acasă, de ajungeai să mănînci pastă de dinți.

Capricorn
Zodia Capricorn Mergeai la facultate și te-ai împiedicat. La urgențe n-au vrut să-ți pună la loc osul dislocat, așa că ți-au amputat direct piciorul.

Vărsător
Zodia Vărsător Îți place cum cîntă indienii din parcarea de la Kaufland. De fiecare dată cînd faci cumpărături îi plătești să vină cu tine prin magazin.

Pești
Zodia Pești Ai o săptămînă minunată. Luni primești bani de-acasă, marți vă anunță profesorul că nu vine și de miercuri oricum n-aveai de gînd să mai mergi.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top