Horoscop 26 martie – 1 aprilie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 26 martie – 1 aprilie 2012 5

Berbec
Zodia Berbec De fiecare dată cînd te cerți cu băieții de pe palier, te trezești a doua zi cu ei la ușă și o sticlă de vin. În ritmul ăsta, poți să renunți la pachetele de acasă.

Taur
Zodia Taur Chiar dacă ești din Iași, vrei să te muți undeva fără ai tăi, fie și la cămin. Ai grijă ce-ți dorești, după cîteva luni s-ar putea să te întorci mîncînd pămîntul.

Gemeni
Zodia Gemeni Deși băieții de la meteo au anunțat vreme proastă pentru zilele ce urmează, tu ești optimist și nu renunți la pantalonii scurți și ochelarii de soare.

Rac
Zodia Rac Îți dorești cu atîta ardoare ca noul decan la facultatea ta să fie cititor de „Opinia”, încît ai vorbit cu însăși astrele să umble la horoscopul ăsta.

Leu
Zodia Leu A dat căldura și deja te enervează că-s prea mulți oameni pe stradă, ca într-un furnicar prăfuit. Ai hotărît să îi eviți și să te bucuri de soare din cămin.

Fecioară
Zodia Fecioară Prea ai pierdut vremea și vrei să te reapuci de scris. Dar scrisul implică băut și băutul implică pierdut vremea și tot acolo ajungi.

Balanță
Zodia Balanță Ai ajuns să dormi așa de mult că părinții îți trimit în pachet, în loc de mîncare și bani, cafea, ceai negru și energizante.

Scorpion
Zodia Scorpion Ai reușit, abia la sfîrșitul facultății, să obții bursă de merit. Ești atît de fericit că ți-ai îmbătat toți cunoscuții, de la colegi de palier la profesori.

Săgetător
Zodia Săgetător N-ai răcit toată iarna, așa că ai reușit tocmai acum. Colegii de cameră sînt în culmea fericirii, iar tu nu știi de ce îți tot dispar pastilele de tuse.

Capricorn
Zodia Capricorn Ai fost plecat prea mult acasă și colegii de cameră au pus stăpînire pe raftul tău din dulap. Iar trebuie să-ți ții șosetele murdare sub pernele lor.

Vărsător
Zodia Vărsător Profesorul pe care nu mai știi cum să-l eviți e atît de pasionat de tine că-ți trimite noaptea e-mail-uri și așteaptă pînă dimineața răspuns.

Pești
Zodia Pești Ai trecut atît de rar pe la facultate în ultima vreme că ai ajuns să confunzi Corpul A al Universității cu gara.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top