Horoscop 26 mai – 1 iunie 2014

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 26 mai – 1 iunie 2014 24

Berbec
Zodia BerbecToată luna ai stat la calculator și te-ai te-ai jucat „Nosferatu” sau te-ai uitat la filme de groază. De aceea ai lăsat luminile aprinse în toată casa de cum se lăsa seara și pînă dimineața. Acum însă începe să ți se facă frică de momentul în care o să ajungă factura de la EON.

Taur
Zodia TaurAi ajuns la concluzia că ai nevoie de tratament pentru ați calma nervii adunați în acest an universitar. Totuși nu vrei să iei medicamente și de aceea cauți vreun sfat naturist. Colegii au venit cu cîteva idei, însă din păcate nu ai prieten, conduci zilnic și nici nu vrei să te apuci de fumat.

Gemeni
Zodia GemeniDe cum a dat căldura ai început să mănînci zilnic înghețată și să bei sucuri reci. De aceea ai răcit atît de tare încît oriunde mergi iei cu tine sulul de hîrtie igienică sau baxul de șervețele. Abia aștepți bursa ca să îți cumperi plicuri de Fervex. Speri doar ca acestea să nu ștrice gustul înghețatei.

Rac
Zodia RacToată săp­tă­mî­na ai că­utat tot felul de sfaturi pen­tru pes­cari, modalități de a pre­gă­ti momeala sau care sînt cele mai eficiente metode de a pescui. Nu-ți prea place ție să stai pe baltă și nici nu-ți place să mănînci pește, dar ai cîteva dorințe, iar peș­ti­șo­rul de aur e singurul care le-ar putea îndeplini.

Leu
Zodia LeuÎncă de la începutul lunii nu mai ai răbdare. În fiecare zi verifici avizierele de la cămin sau facultate și intri din oră în oră pe site-ul universității. Vrei să ți se vireze mai repede bursa pe card. Nu pentru că ai avea nevoie de bani pentru ceva ci pentru că îți place să te știi mai bogat.

Fecioară
Zodia FecioarăMai ai de terminat cîteva proiecte pentru facultate, încă nu ai scăpat de examene, iar la licență încă nu ai scris nici măcar un rînd. În schimb colegii te tot roagă să îi ajuți la teme ori să le cauți materiale pentru lucrări. Nu te deranjează, dar ar putea să-ți mai aducă cîte un PET de bere.

Balanță
Zodia BalanțăVrei atît de mult să vină vacanța și să pleci la mare încît în fiecare zi mergi în părculețul pentru copii din cartier doar pentru a sta cu picioarele goale în nisip. Și ca experiența să fie și mai asemănătoare cu cea din Vamă de fiecare dată aduci și cîteva chiștoace de țigară.

Scorpion
Zodia ScorpionAi ajuns la concluzia că nu îți mai do­rești ni­mic. Bani ai din plin, dulapul este doldo­ra de haine, iar pe hol nu mai ai loc de nici un pantof. La facultate lucrurile stau și mai bine, notele de la examen sînt extraordinare iar relația cu profesorii nu ar putea fi mai bună. Ar merge poate o cola.

Săgetător
Zodia SăgetătorÎn fiecare zi aprinzi lu­mî­nări la biserica din cartier, doar-doar se va gîndi cineva să scoată sesiunea din programa de la facultate. Și dacă tot ești acolo pui lumînări la morți pentru toți profesorii. Dacă tot o să dai examene măcar să nu aibă cine corecta lucrările sau cine pune notele.

Capricorn
Zodia CapricornVrei să faci plajă, ți-ai cum­părat costum de baie și tot felul de loțiuni. Totuși nu știi unde să mergi pentru că încă nu s-au dat drumul la ștranduri, iar la marginea orașului te simți prea expusă. Singura soluție ar fi să urci pe cămin și să îți amenajezi acolo un loc pentru bronzat.

Vărsător
Zodia VărsătorDupă meciul Stelei cu Astra și cel al lui Athletico cu Real ai găsit cea mai bună soluție pen­tru a scoate un ban rapid și cinstit. Ai de gînd să îm­pru­muți unul din video pro­iec­toarele de la facultate și să difuzezi  meciuri pe pereții căminului. Poate mai cumperi și niște bere și floricele pentru microunde.

Pești
Zodia PeștiSăptămîna viitoare vei merge la o nuntă și încă nu ai găsit o rochie care să-și  placă, iar pantofi nu găsești pe mărimea ta. Asta însă nu  prea contează. Ai merge și în costum de baie dacă e nevoie. Singura ta dorință este însă să fii tu cea care va prinde buchetul miresei.

 

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top