Horoscop 24 februarie – 2 martie 2014

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 24 februarie – 2 martie 2014 5

Berbec
Zodia Berbec Nu ți-ai ales prea mine momentul să te îndră­gos­tești. Ai reușit să eviți cu succes Valenti­nes Day, însă de opt martie nu mai scapi. Acum încerci să convingi Universitatea să-ți dea un avans la bursă. În felul ăsta nu va trebui să cutreieri pădurile în căutare de ghiocei.

Taur
Zodia TaurȚi-ai dori ca Uni­ver­si­ta­tea să cre­eze mai mul­te fa­ci­li­tăți pentru studenți. Nu ar fi rău dacă ar introduce mai multe tonomate de cafea, măcar două baruri, și fast fooduri la intrările în amfiteatre. Așa poate ai veni și tu mai des la școală. Nu de alta, dar ai fi mai obișnuit cu mediul.

Gemeni
Zodia GemeniLaptopul tău a început să sune, de vreo săptămîna, ca o rîșniță de cafea. Categoric nu o să ai bani să-ți cumperi unul nou și nici să-l duci pe cel vechi la un service, însă te-ai gîndit la soluția perfectă. Ai văzut în bazar dopuri de urechi la doar cincizeci de bani.

Rac
Zodia RacAbia aștepți să dăruiești primul măr­ți­șor. Pe pri­me­le ai început să le faci din luna aprilie a anului trecut. Ești îngri­jo­rat însă că nu-ți vor ajunge darurile. Trei sute de figu­ri­ne legate cu ațe co­­lorate îți ajung doar pentru veci­nii din cartier. Pen­tru res­tul prietenilor însă ai plantat cîteva straturi de flori.

Leu
Zodia LeuDe acum vei avea timp să ajungi la zi cu serialele și să dormi bere­chet. Deja ai aflat ce vrea fiecare profesor la fiecare curs și ți-ai mituit colegele de la care poți face rost de cursuri. Pînă în sesiune nu mai dai pe la facultate. Poate doar ca să-ți ridici adeverința pentru RATP.

Fecioară
Zodia FecioarăAi trecut cu bine de Valen­tines Day, dar te gîndești cu groază la pri­ma săptămînă a lunii mar­tie. Ți-ai făcut însă un plan. Îți umpli frigiderul și că­ma­ra cu mîncare și bău­tură și nu mai ieși din casă pînă în aprilie. Poate așa vei reuși să nu strangulezi pe nimeni cu vreo ață de mărțișor.

Balanță
Zodia BalanțăChiar dacă ai mai promis că nu mai agăți tipe necunoscute de prin baruri, de data asta sigur te vei ține de cuvînt. Sau măcar vei folosi metode de protecție. După ultima esca­padă amoroasă ai in­ves­tit toți banii de buzunar și jumătate din bursă pe consultații și antibiotice.

Scorpion
Zodia ScorpionCum a dat un pic căl­dura, cum ai renunțat la geacă și pulovere și ai trecut direct la maieuri și tricouri. Par­tea proastă este că săptă­mîna trecută ai făcut vizite zilnice la cabinetul medical al Universității. Ai scăpat însă de cursuri, iar colegele de cămin te copleșesc cu vizite și cadouri.

Săgetător
Zodia SăgetătorÎn sfîrșit visul tău ți se va în­deplini, căci prietenul te va cere de soție. El își face griji că nu veți avea timp să vă organizați nunta, însă tu aveai deja totul pus la punct. Sala era închiriată, lăutarii tocmiți și meniul ales. Doar invi­ta­ți­ile nu-s gata pentru că nu știai care dintre preten­denți va face primul pas.

Capricorn
Zodia CapricornVrei să devii celebru, să te recunoască lumea pe stra­dă și să-ți ceară autografe, dar nu ai nici un talent deosebit, nu arăți nici bine și nu ai făcut nimic extraordinar pentru societate. Te-ai gîndit însă că ai putea avea o șansă de a fi cunoscut la știrile de la ora cinci.

Vărsător
Zodia VărsătorAbia ce te-ai întors în țară de cîteva săp­tămîni după ce ai plecat cu o bursă Erasmus că iar ai dor de ducă. De data aceasta însă te gîndești la un program mai bine plă­tit, cu carte de muncă, ori la căpșuni în Spania, ori la cules de cartofi în Ger­ma­nia.

Pești
Zodia PeștiNici bine nu te-ai în­tors la școa­lă că deja ești îngro­pat în teme. De aceea ți-ai dori să se inventeze mai repede un calculator care să scrie ceea ce gîndești, ca să poți lucra la proiecte și în timp ce mergi pe stra­dă. Nu ar fi rău nici dacă calculatorul ar face totul de unul singur.

 

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top