Horoscop 24 – 30 martie 2014

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 24 – 30 martie 2014 0

Berbec
Zodia Berbec Te-ai apucat de gătit însă nu te-ai prins încă cum funcționează aragazul. De aceea în ultima lună ai mîncat doar supă instant cu apă fierbinte de la robinet și ai cumpărat toate zarzavaturile din piața pentru salată. Partea bună, însă, este că ai scăpat de kilogramele în plus.

Taur
Zodia TaurVrei să te îngrași însă nu reușești. Nu de alta, dar te-ai să­tu­rat să îți tot cumperi hai­ne de la raionul pentru co­pii. Ca să reușești asta însă va trebui să înlocuiești apa cu sucuri cu zahăr și îți faci abonament la fast food-ul din colț. Poate ar trebui totuși să îți faci și o asi­gu­rare de sănătate mai bună.

Gemeni
Zodia GemeniTot joci la Bingo de cîteva luni, însă pînă acum nu ai cîștigat nimic. Cu toate acestea săptămîna aceasta ți-a spus horoscopul că vei lua potul cel mare. Nu știi însă pe ce vei cheltui banii. Ar cam trebui să-ți cumperi ce nu ai avut vreodată. Tractor, șosete  și chiloți.

Rac
Zodia RacVrei să te însori, însă pînă acum nu ai găsit nici o pretendentă pe gustul tău. Ai vrea ca viitoarea soție să aibă mașina, casa, un cont gras în bancă și să fi pozat în Playboy. Pînă acum însă te-au căutat ori bătrînele cu bani, ori fete frumoase dar care se vor întreținute.

Leu
Zodia LeuDacă nici săptămîna asta nu ieși din cămin, co­legele tale de cameră s-au hotărît să te bage într-un sac și să te ducă în mijlocul parcului. La cît de comodă ești, vei dormi vreo două zile pe o bancă pînă să te întorci în cameră. De mîncare nu ai ne­voie pentru că te-ai ho­tă­rît deja să ții post negru.

Fecioară
Zodia FecioarăDe cum a dat căldura ai în­ce­put să mer­gi la agă­țat pe Co­pou. Partea urîtă este însă că ai început să fii de­pendent de spart se­mințe, saluți pe toată lu­mea cu „bună gagica, ce faci” și ai învățat tot re­per­to­riul lui Guță și Salam. Dar nu ți-ai cumpărat, pînă acum, nici un tricou mulat și cu sclipici.

Balanță
Zodia BalanțăȚi-ar cam trebui niște bani, dar nu ai de unde să-i obții. Totuși de vreo două zile te mănîncă palma stîngă și de aceea l-ai convins pe prietenul tău să te învețe cum se pun bilete la pariuri sportive.  Nu ți-ai dat seama că mai trebuie să înveți și totul despre echipele de fotbal.

Scorpion
Zodia ScorpionDe ceva timp te tot gîndești în ce ai putea să-ți investești banii și să ai parte de cîștig imediat. De aceea te-ai hotărît să-ți bagi tot capitalul la aparate și jocuri de noroc. Nu are cum să meargă prost investiția. Toți prietenii tăi sînt ași în asta, așa că ai de unde primi ponturi.

Săgetător
Zodia SăgetătorTe-ai săturat de muncă și de aceea ai cam vrea un concediu plătit de la serviciu. Asta însă fără a avea vreo pro­blemă de sănătate. Cum nu sînt șanse să se întîmple asta, începi să iei în con­si­derare și un conce­diu ma­ternal. Mai ai ne­vo­ie doar de un tată. Așa faci rost și de pensie alimentară.

Capricorn
Zodia CapricornAi rămas fără haine de vară și ar cam fi timpul să ieși la cum­pă­ră­turi. Cu toate acestea urăști să colinzi magazinele așa că vrei să îți cauți o sosie care să fie dispusă să facă asta în locul tău. Dar n-ai bani și pentru haine și pentru a plăti copia ta, așa că tot mama va fi  cea care va face achizițiile.

Vărsător
Zodia VărsătorTe-ai hotărît să mergi la biserică, însă nu pentru că ai devenit deo­dată o persoană reli­gi­oa­să, ci vrei să-ți cauți ju­mă­tatea. Acum îți dorești să găsești un ab­solvent de seminar, înalt, frumos și cu mustăcioară. Numai că nu ți-a spus ni­meni de afinitatea teologilor pentru alcool.

Pești
Zodia PeștiCît timp a fost frig ai stat în casă și ai mîncat. A­cum s-au cam adunat ki­lo­grame în plus și ar cam fi timpul să ieși la mișcare. Cî­teva meciuri de fotbal cu băieții ar veni numai bi­ne pentru a ajunge din nou la silueta pierdută. Da­că pierzi poți oricînd să-ți îneci amarul cu cîteva beri.

 

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top