Horoscop 23 – 29 martie 2015

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 23 – 29 martie 2015 6

Berbec
Zodia BerbecÎn sfîrșit săptămîna asta reușești să te spovedești și tu. Abia aștepți, mai ales că de la începutul postului ai mîncat doar margarină sau pate vegetal. Sper să nu te fugărească preotul din biserică, mai ales că nu ai mai trecut pe la vreo slujbă de prin clasa a IV-a.

Taur
Zodia TaurIeșirile în club din fiecare săptămînă în sfîrșit au dat roade. Ai reușit să îți găsești într-un final marea iubire. Problema este că încă nu te-ai întîlnit cu ea ziua sau fără vreo cantitate de alcool băută. Speri doar să nu te sperii de ea atunci cînd o vei vedea la lumina zilei.

Gemeni
Zodia GemeniTe-ai săturat de romantisme. Totuși ți s-au aprins călcîiele după doi arabi gemeni. Nu știi însă cum să faci, mai ales că religia lor le permite să aibă mai multe soții, dar nu și invers.Totuși, ca să ai șanse măcar la unul dintre ei ar trebui să-ți faci curaj și să intri în vorbă cu ei.

Rac
Zodia RacCa și săptămîna trecută, visul tău rămas același. Vrei cu ardoare să cîștigi marele premiu la Loto și de aceea toată bursa o investești în variante complexe la jocul de noroc. Ai avea însă mai multe șanse să faci bani dacă banii i-ai folosi să îți începi o afacere.

Leu
Zodia LeuÎți tot propui să ieși la alergat încă de cînd a început anul școlar. Ai reușit însă ca în fiecare săptămînă să găsești o nouă scuză. Săptămîna asta însă vremea frumoasă te va scoate cu siguranță din camera de cămin. Nu pentru alergat ci pentru terasele și berea de pe Copou.

Fecioară
Zodia FecioarăȚi-ai propus să devii și tu un student silitor și să te apuci de disertație. Problema e că încă nu ai temă și, pentru că nu ai dat pe la cursuri anul ăsta, nici unul dintre profesori nu te cunoaște.Îți iei însă o fustiță scurtă și un decolteu generos și speri să rezolvi problema.

Balanță
Zodia BalanțăIarna asta ai cam luat în greutate, dar nu pentru că nu ai fi făcut mișcare ci pentru că te-ai obișnuit ca măcar de două ori pe zi să iei masa la fast food. Nu ai de gînd să-ți schimbi obiceiul ci doar să renunți la porția extra de cartofi prăjiți și să bei numai cola dietetică.

Scorpion
Zodia ScorpionCum în fiecare noapte ești prin cluburi și baruri, dimineața abia dacă te pui să dormi. Ai aflat însă de la colegi că dacă nu treci măcar de cîteva ori pe la seminarii nu o să poți intra în examene. De aceea vei începe de acum să mergi din club direct la facultate.

Săgetător
Zodia SăgetătorDai prea mulți bani pe biletele de RATP și te-ai gîndit să îți aduci bicicleta de acasă. Ai însă un Pegas vechi și te temi că vor face mișto colegii de tine. Nici o problemă. Poți împrumuta niște haine de la bunicul tău, să-ți lași barbă și să te dai drept hipster.

Capricorn
Zodia CapricornSăptămîna asta te-ai hotărît să mergi să vezi filmul „Aferim!”. Nu pentru că ai fi un cinefil înrăit ci pentru că ești un misogin radicalist și ai auzit că în film femeile sînt puse la locul lor. Speri doar ca prietena ta să îți dea bani și să îți permită să ieși din casă.

Vărsător
Zodia VărsătorAi acumulat atît de mult stres de la începutul semestrului că nu mai reziști nici o secundă în aglomerația orașului. Te-ai învoit de la profesori și, cu rucsacul în spate, vrei să faci cîteva drumeții. Nu ai bani de munte și te vei rezuma la cîteva plimbări pe Bucium.

Pești
Zodia PeștiNu îți mai permiți să mai faci vreo absență și de aceea te rogi ca Paștele să vină mai repede și să scapi de cursuri. Nu ai luat însă în calcul faptul că vei ajunge acasă, iar mama ta abia așteaptă să o ajuți cu scuturatul covoarelor și ștersul prafului din întreaga casă.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top