Horoscop 22 – 28 octombrie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 22 – 28 octombrie 2012 2

Berbec
Zodia Berbec Anul ăsta iei bursă. Ai tu un presentiment, și de fiecare dată cînd se întîmplă asta, ai dreptate. Cum ai avut și anul trecut, cînd nu ai prins cămin.

Taur
Zodia Taur Cu sau fără bursă, nu vrei nimic mai mult decît măcar o noapte de bere gratis în Tavernă. Și nu formația.

Gemeni
Zodia Gemeni Te-ai săturat de cît sirop de tuse ai băgat în tine de cînd ai ajuns în Iași. Măcar dacă era în scopuri recreative, dar nu, e doar o răceală nesimțită.

Rac
Zodia Rac Nici n-ai ajuns bine în Iași și deja ești cu gîndul la plecare. Măcar aici, undeva aproape, pentru cîteva zile, la un grătar.

Leu
Zodia Leu Chiar dacă abia a început anul universitar, deja te-ai apucat de combinații. Parfumuri, adidași din Italia, cărți de vizită, cursuri și, de ce nu, licențe.

Fecioară
Zodia Fecioară Deja ți-ai consacrat locul în primul rînd în fiecare dintre amfiteatrele în care ai cursuri. Anul ăsta vrei să nu pierzi nimic.

Balanță
Zodia Balanță Nici cu alarmele de la ambele telefoane plus cea de la ceasul deșteptător nu reușești să te trezești lunea, să mergi la primul curs.

Scorpion
Zodia Scorpion Te-ai dus la Sf. Parascheva și ai stat trei ore la coadă ca să atingi moaștele, dar ți-ai asigurat mersul la biserică pentru următoarele două sesiuni.

Săgetător
Zodia Săgetător A trecut o săptămînă de facultate fără să chiulești deloc. Felicitări! N-ai mai reușit performanța asta din ciclul primar.

Capricorn
Zodia Capricorn De fiecare dată cînd te întorci noaptea tîrziu te latră cîinii de lîngă cămin. Mai trebuie vreo două pachete de acasă pînă vă împrieteniți.

Vărsător
Zodia Vărsător Te-ai dus la Sf. Parascheva să vezi moaștele și te-ai întors cu iconițe cu led-uri colorate și doi kurtoși colaci.

Pești
Zodia Pești Nu ai prins cămin nici anul ăsta, dar pentru moment nu e panică, te-ai ascuns printre pelerini și dormi și tu pe o bucată de carton acolo.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top