Horoscop 22 – 28 aprilie 2013

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 22 – 28 aprilie 2013 3

Berbec
Zodia Berbec Toată lumea în jurul tău vrea să slăbească, dar tu vrei să mănînci cît mai mult fast-food, să pui 10 kilograme într-o lună.

Taur
Zodia Taur În sfîrșit ți s-a îndeplinit visul de astă iarnă, au început să apară magazinele de înghețată pe Copou și prin centru. Hai cu răceala!

Gemeni
Zodia Gemeni Te enervează profesorii care încă nu ți-au pus notele la vreo două materii și-ți dau peste cap toată situația școlară.

Rac
Zodia Rac Tocmai ai auzit că reportul la 6 din 49 e de 6 milioane de euro. Știi deja unde se duc toți banii de bursă. Bere, cafea și bilete la Lotto.

Leu
Zodia Leu Săptămîna asta nu-ți dorești decît să primești un telefon de bine de acasă, de la părinți, și celelalte se rezolvă de la sine.

Fecioară
Zodia Fecioară A dat soarele și odată cu asta ți-a venit un chef neașteptat de scris articole științifice. Nu trece nici o zi fără 500 de cuvinte scrise.

Balanță
Zodia Balanță Pentru că merge greu scrisul la licență, vrei să te lovească un fulger, să te trezești cu voce peste noapte și să nu mai fii nevoit să lucrezi vreodată.

Scorpion
Zodia Scorpion Începe postul și iar primești numai zacuscă și varză călită de acasă. Cumpără și tu un pui la rotisor și aruncă-l acolo.

Săgetător
Zodia Săgetător Vrei să pleci undeva la munte și să dormi în cort. Poate de data asta nu mai bei spirt tras prin pîine, să auzi lupi și alte dihanii.

Capricorn
Zodia Capricorn Chiar dacă ți-ai pierdut portofelul de două săptămîni, mergi în fiecare zi cu tramvaiul și nu te-a prins nici un controlor pînă acum.

Vărsător
Zodia Vărsător Te-ai bucurat și tu că au apărut tonete de înghețată, dar după ce ai mîncat au început să-ți apară bube pe piele. Le-ai spus tuturor că ai pojărel.

Pești
Zodia Pești Voiai o vacanță de două săptămîni, dar cum nu s-a materializat ai hotărît să pleci cu Erasmus. Din două săptămîni ai făcut șase luni.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top