Horoscop 21 – 27 octombrie 2013

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 21 – 27 octombrie 2013 3

Berbec
Zodia Berbec Începi să visezi aproape în fiecare seară că mergi la pescuit și prinzi peștișorul de aur. Nu ai însă dorințe foarte mari și nici greu de îndeplinit. Ai vrea să poți dormi cel puțin 12 ore pe noapte, să nu te mai deranjeze colegii și să ai suficienți bani să-ți cumperi orice gadget.

Taur
Zodia Taur Ai început să consulți tot felul de vraci pe internet, mergi periodic pe la babe vindecătoare, toți banii ți se duc la vrăjitoare și îți faci ceaiuri din toate buruienile de pe marginea drumului. Sfatul nostru ar fi să renunți. Lenea de care suferi sigur nu are leac.

Gemeni
Zodia Gemeni În sfîșit ai început dieta la care visai încă din anul I de facultate. De acum la fiecare mic dejun, prînz și cină vei mînca numai cornuri cu ciocolată și prăjituri cu multă frișcă, sportul l-ai scos de tot din program, iar cumpărăturile îți sînt livrate la ușă. Vei fi un om împlinit!

Rac
Zodia Rac Te gîndești să îți schimbi radical meseria și să devii pompier. Ai început deja să te antrenezi intens pentru asta stropind cu pungi de apă pe cei care trec pe trotuar, ești deja rezistent la fum de la vizitele prin cluburi, iar condiție fizică ai de la cît fugi de facultate.

Leu
Zodia Leu De mîine te apuci de bioinginerie. Ai văzut tu într-un film că poți proiecta viruși care să ucidă numai numai anumite rase de oameni. Vei avea totuși nevoie de specimene pe care să experimentezi. Speri să nu observe nimeni că din cartier o să înceapă să dispară țigani.

Fecioară
Zodia Fecioară În sfîrșit te poți relaxa după ce în ultimile săptămîni ai muncit ca un sclav pe plantație. La fix ai primit excursia gratuită la Techirghiol și bonurile de reducere la alcool. O să-ți tratezi în felul ăsta cu nămol spatele rupt de muncă și o să-ți amorțești și nervii cu băutură.

Balanță
Zodia Balanță Săptămîna viitoare ai aflat că un asteroid va lovi pămîntul. Ai găsit deja un buncăr, dar înainte de asta ai dat spargere la un supermarket pentru mîncare, țigări, băutură, prezervative și ai luat cu tine și două moldovence care abia ce au trecut granița în România.

Scorpion
Zodia Scorpion Deși pînă acum te amuza căruța cu produse de fast food din fața universității, în sfîrșit ai realizat că acolo găsești cele mai bune sandvișuri cu ton pe care le-ai mîncat. Speri doar ca vînzătorii să nu fi auzit cuvintele urîte pe care le-ai zis și să-ți strecoare otravă în mîncare.

Săgetător
Zodia Săgetător În sfîrșit ai realizat cît sînt de proaste drumurile din România și si renunțat la visul tău de a-ți cumpăra mașină. Ți-ai găsit însă unul mai practic. Îți cumperi tractor și te muți la țară. Ai totuși o nelămurire. O să poți face drifturi cu tractorul chiar și cu plugul pus?

Capricorn
Zodia Capricorn În fiecare noapte te trezește un vecin care strigă din toți plămînii „foc, foc, foc, arde casa, arde casa”. Săptămîna asta ai de gînd să-l faci să înceteze cu zgomotul și pentru asta ai cumpărat o canistră de benzină, o brichetă și ai pregătit un scaun cu care să-i blochezi ușa.

Vărsător
Zodia Vărsător După ce săptămîna trecută toate ți-au mers prost, săptămîna asta toate îți vor ieși din plin. Păcat că nu ai apucat încă să-ți cumperi bilete la Loto, la SuperBingo și nici măcar lozuri nu mai găsești. Nu-i nimic, sînt păcănele și jucători de alba-neagra la birtul din colțul străzii.

Pești
Zodia Pești Deși ți-ai găsit iubit de doar cîteva săptămîni, începi deja să faci planuri de nuntă. Ai găsit sala, ai tocmit preot și ai trimis deja invitații la toate rudele. Ar trebui totuși să-l anunți și pe mire. Nu de alta, dar măcar nu va fi nevoit să vină la altar îmbrăcat în trening.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top