Horoscop 21 – 27 noiembrie 2011

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 21 – 27 noiembrie 2011 5

Berbec
Zodia Berbec Ești atît de disperat că ai început să ieși la întîlniri cu personajele preferate din cărți, seriale și desene animate.

Taur
Zodia Taur Ai atît de multe lucruri de făcut că nu găsești altă soluție decît să stai să te plîngi despre asta prietenilor și colegilor.

Gemeni
Zodia Gemeni N-ai mai fost de atîta timp la școală că ai și uitat că există. Cînd te sună colegii să te întrebe de sănătate, nu recunoști numele, te sperii și închizi.

Rac
Zodia Rac Vorbești prea mult și prea tare așa că, de săptămîna asta, ai început să porți căuș făcut din șnițele, piept de pui și pastramă de porc.

Leu
Zodia Leu Ai devenit mult mai conștiincios. Ai început chiar să mergi la școală, să te interesezi de teme și să le răspunzi profesorilor la mailuri.

Fecioară
Zodia Fecioară Încearcă să mergi mai rar la cantină sau măcar să bei mai puțină cafea, s-au săturat femeile de serviciu de cîte ori sînt chemate să repare closetul.

Balanță
Zodia Balanță De cînd te-ai mutat în noul cămin ți-e dor nu de foșii colegi de cameră, dar de animalele lor de casă, mai ales pisica ce te trezea în fiecare zi.

Scorpion
Zodia Scorpion Pune-te bine pe lîngă bunica, nimic nu se compară cu pîrjoalele și dulceața ei de vișine. Și-n plus, nu ți-ar strica nici o maletă nouă.

Săgetător
Zodia Săgetător De cînd dai toți banii pe țigări, ai început să mănînci pe la colegi. Și ei să fumeze de la tine, deci într-un fel, tot acolo ieși.

Capricorn
Zodia Capricorn Ar trebui să mai stai prin casă, că nici colegii de cameră nu te mai recunosc. Ultima oară cînd ai fost în cămin te-au dat afară și-ai dormit pe hol.

Vărsător
Zodia Vărsător Abia aștepți să intre bursele, să poți să-ți iei laptop. Nu de alta, dar te-ai săturat să-ți tot caute părinții în Internet History.

Pești
Zodia Pești Nu mai faci față cererilor de prietenie pe Facebook. Numai ieri trei arabi te-au abordat cu mesaje în care te făceau „prințesă” și „byut1full”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top