Horoscop 21 – 27 martie 2011

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 21 – 27 martie 2011 7

Berbec
Zodia Berbec Se-apropie ziua ta, dar ai rămas fără bani de-o săptămînă. Nu-i panică, primești atîtea cadouri pe cît de mult dai de băut.

Taur
Zodia Taur În continuare vrei să slăbești. Nu-i nimic, dacă mai dă o ploaie săptămîna asta, poți să te apuci de caiac canoe pe Bahlui.

Gemeni
Zodia Gemeni Vrei să dormi mai mult. Nu te-ai mai odihnit calumea de cînd ai plecat de-acasă. Trebuie să revii la vechiul obicei, dormitul la cursuri.

Rac
Zodia Rac De azi viața ta se schimba. Vreme mai caldă, bani mai mulți, note mai mari și patronul de la Belfast care uită de cît ai „pe caiet”.

Leu
Zodia Leu Aștepți căldura primăverii mai ceva ca salariul de la sfîrșitul lunii. Nu-i nimic, măcar căldura știi că vine sigur.

Fecioară
Zodia Fecioară În sfîrșit ai făcut rost de bani ca să plătești amenda la BCU. Dar acum vine decizia cea grea: amendă sau două nopți de petrecut?

Balanță
Zodia Balanță De cînd tot aștepți bursa aia deja ai depus cîteva CV-uri pe eJobs. Mai curînd ieși la pensie și tot nu mai vin amărîții de 270 de lei.

Scorpion
Zodia Scorpion De-abia aștepți să dea căldura, să poți cumpăra din nou înghețată de pe Copou sau Lăpușneanu și să rămîi așa fără bani de bilet de tramvai.

Săgetător
Zodia Săgetător Ai luat atît de multe amenzi RATP în ultima lună că ai început să porți cu tine un clipboard doar pentru a le colecționa, să ai cu ce te lăuda acasă.

Capricorn
Zodia Capricorn Ori licență scrisă, ori studente tinere la Litere sau FEAA. Alegerea înțeleaptă: studente, dar cu spor la scris.

Vărsător
Zodia Vărsător Tot vrei să ții post, dar nu-ți iese. Tentațiile sînt prea mari: țigări de la basarabeni, vin de la bunica, bomboane Bucuria și colege de anul I.

Pești
Zodia Pești Îți lipsește un Pink Floyd și o sticlă cu vin, dar cum nu prea ai bani te rezumi la muzica de la radio și apa aproape rece de la robinet.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top