Horoscop 21 – 27 mai 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 21 – 27 mai 2012 7

Berbec
Zodia Berbec Nu mai bei niciodată. Și de data asta te ții de cuvînt. După ce s-a întîmplat ultima oară cînd ai ieșit, ai trecut la cură permanentă cu ceai.

Taur
Zodia Taur Vrei să te lase colega de apartament în pace. De fiecare dată cînd ieși undeva te întreabă cu cine și pînă cînd. Ai încercat să folosești tigaia?

Gemeni
Zodia Gemeni De-abia aștepți să se întoarcă mama din Italia, chiar și pentru o săptămînă. Nu de alta, dar te-ai săturat de sarmalele de la cantină.

Rac
Zodia Rac Nu mai suporți gazda la care stai. Dacă continuă să te streseze, ai de gînd să-i dai foc la apartament și să dispari cu banii ascunși în șifonier.

Leu
Zodia Leu Deși lumea se plînge că e frig, pentru tine e numai bine. Și-așa ți-e lene să mai faci încă un drum pînă acasă, să iei hainele de vară.

Fecioară
Zodia Fecioară Ai de gînd să te răzbuni pe colegii de an. Asta-i ocazia ta să le-o plătești pentru toate măgăriile pe care ți le-au făcut pînă acum.

Balanță
Zodia Balanță Înveți atît de bine în ultima vreme încît ar fi o idee mai bună să mergi la țară să-ți ajuți bunica să vîndă usturoi și ceapă verde în piață.

Scorpion
Zodia Scorpion Oricît de mult ți-ar plăcea, ar trebui să începi să fii mai cuminte și mai puțin acid cu cei din jur. Nu de alta, dar la un moment dat se-ntoarce.

Săgetător
Zodia Săgetător Ai de gînd să pleci în Anglia, dar ți-e frică de zborul cu avio¬nul. Din păcate, oricît de mult ți-ar plăcea cu căruța, aia nu trece apa.

Capricorn
Zodia Capricorn Ai plecat vinerea trecută să bei în Tavernă și te-ai trezit în Queens, cu două animatoare în brațe și bodyguard personal.

Vărsător
Zodia Vărsător Vrei să-ți iei laptop, dar pînă la momentul decisiv sînt mari șanse să cheltui banii pe băutură și amenzi.

Pești
Zodia Pești De cînd cu furtunile astea dubioase din ultima vreme, ai renunțat să te mai uiți la filme horror noaptea. Nu de alta, dar nu se schimbă lenjeria zilnic.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top