Horoscop 20 – 26 mai 2013

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 20 – 26 mai 2013 5

Berbec
Zodia Berbec Îți dorești să afli că ai un unchi milionar în afară. În felul ăsta nu va mai trebui să-ți cauți de muncă la așezat marfa prin supermarket-uri.

Taur
Zodia Taur Te enervezi atît de des de cînd ai început facultatea și te gîndești serios să te apuci de yoga. La ce colegi ai în an ar funcționa doar terapia prin electroșocuri.

Gemeni
Zodia Gemeni Săptămîna asta va trebui să te iei la bătaie cu toți agricultorii. Ei își doresc să plouă însă tu vrei vreme bună și soare pentru plajă.

Rac
Zodia Rac Iar ai cîștigat bilete la un concert. În ritmul ăsta toți banii de cămin or să se ducă pe alcool și țigări.

Leu
Zodia Leu Te-ai uitat prea mult la SF-uri și îți imaginezi că fiecare avion de pe cer e un OZN. Mai ia o gură de aer. Poate afli și tu unde e Grădina Botanică.

Fecioară
Zodia Fecioară De cînd te-ai întors din vacanță mănînci numai supe la plic. Te cam bate gîndul să furi pachetele colegilor pentru niște mîncare gătită.

Balanță
Zodia Balanță După concertul de vineri ai rămas fără voce. Acum chiar ai motive să schimbi pastilele pe Tussin sirop.

Scorpion
Zodia Scorpion Cum colegii de cameră îți tot fură mîncare ai cumpărat un urs de pluș în care ai ascuns o cameră de filmat. Acum nu mai ai nevoie de filme.

Săgetător
Zodia Săgetător Trag de tine prietenii să mai ieși la o bere însă nu ai timp nici să mănînci. Nu a fost o idee bună să te apuci de licență în mai.

Capricorn
Zodia Capricorn Dacă ai primi 10 lei de fiecare dată cînd mergi cu tramvaiul fără bilet și ești prins, ai avea bani să plătești șpăgile pentru atunci cînd te prinde.

Vărsător
Zodia Vărsător Ai vrea ca toate lucrurile tale să fie din fier. Așa te-ar ține și pe tine lucrurile care-ți scapă din mînă cînd te întorci amețit de prin baruri.

Pești
Zodia Pești În sfîrșit ai găsit și tu locul ideal unde poți să faci topless. Nu ai văzut însă galeria care s-a adunat cu aparate de fotografiat pe blocul de vizavi.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top