Horoscop 2 – 8 martie 2015

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 2 – 8 martie 2015 3

Berbec
Zodia BerbecAi petrecut atît în ul­ti­mile săp­tă­mîni încît organismul începe să îți ceară tot mai multe dulciuri. Partea bună e că ai suficienți prieteni care, pentru cîteva bătăi din pleoape și un zîmbet, te scoți cu cio­co­lată și prăjituri. Unde mai pui că imediat vine și opt martie.

Taur
Zodia TaurAstrele îți zic de bine azi. Abia vei mai avea loc în buzunare de atîția bani, fetele vor fi roi pe lîn­gă tine și cum afară se încălzeaște, vei scăpa și de răceală. Este posibil să se întîmple asta și pentru că ți-ai deschis ta­ra­bă cu mărțișoare în fața universității.

Gemeni
Zodia GemeniColegii tăi se chinuiesc de ceva timp să afle cum reușești în fiecare seară să ajungi băut cînd nu ai bursă, iar ai tăi nu ți-au mai trimis bani aproape o lună. Explicația este însă una simplă: stai în fața căminului și îi ajuți cu bagajele pe toți cei care vin de acasă.

Rac
Zodia RacErai convins că bursa te va ajuta să treci cu brio de Sfîntul Valentin, Dragobete, dar și de 1 și 8 martie. Cum însă prietenei tale îi place să colinde magazinele, acum speri să fie suficiente bursele pe care le mai ai de luat pentru a plăti cămătarilor.

Leu
Zodia LeuCum nu prea ai avut succes la examenele din sesiune și ai reușit să strîngi suficiente restanțe cît pentru trei studenți, te-ai gîndit ca săptămîna asta să mergi la simulările celor de la liceu. Ești convins că împreună cu punctul din oficiu vei reuși să copiezi măcar de nota cinci.

Fecioară
Zodia FecioarăDe cînd cu evenimentele de săptămîna trecută din Parcul Copou, ai decis să-ți iei mai multe precauții. Ai înlocuit rujul din geantă cu spray-ul para­lizant și trusa de machiaj cu o cărămidă. Acum, ai doar grijă să nu încurci portarii de la cămin cu altcineva.

Balanță
Zodia BalanțăSăptămîna trecut s-a deschis Baza, însă fiind deștept ți-ai zis să nu te duci la fel ca toți fraierii și să te îngrămădești la o masă. Așa că ți-ai propus ca săptămîna asta să faci un teambuilding acolo. Din păcate însă, la fel s-au gîndit și restul studenților din Iași.

 

Scorpion
Zodia ScorpionDe fiecare dată cînd mergi la gară să-ți iei pachetul e ca și cum ai juca la loto. Ni­cio­dată nu știi dacă o să dai pes­te un taximetrist de trea­bă care să te ajute cu sa­co­șile. Ca pre­ca­uție, data vi­i­toa­re cînd cineva nu vrea să te ajute, o să te urci în față și deschizi un borcan de murături.

Săgetător
Zodia SăgetătorPentru că săptămîna trecută te-a durut spatele în fiecare zi, ai decis că de acum încolo trebuie să faci mai multă miș­care. Așa că de acum înainte, nu-ți mai mituiești colegul de cameră să-ți cumpere petul de bere, te deplasezi singur. Pe dum îți dai seama că ai uitat portofelul.

Capricorn
Zodia CapricornCu toate cursurile și seminariile de la facultate n-ai mai apucat de multă vreme să mergi la pescuit iar săptămîna asta ți-ai reprogramat programul. Dai fuga în Parcul Copou de unde-ți iei o vargă, o bucată de ață și un șnițel de post de momeală. Acum să găsești și o baltă.

Vărsător
Zodia VărsătorColegii de palier te-au înnebunit săptămîna trecută cu manelele ale căror bas ridicau praful de pe parchet. Ca să te răzbuni, ai împrumutat un sistem de 5+1 și ți-ai copiat de pe torrente un album cu System of a down. Acum mai ai nevoie doar de un lacăt pentru ușă.

Pești
Zodia PeștiColegii tot fac mișto de tine că încă mai citești presa ti­pă­rită și că nu intri ca restul lumii bune pe site-ul BZI ca să te „informezi”. Însă după ce le demonstrezi că din Opinia avioanele de hîrtie ies mai aerodinamice, nu o să mai comenteze nimic niciodată.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top