Horoscop 2 – 8 iunie 2014

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 2 – 8 iunie 2014 79

Berbec
Zodia BerbecTe așteaptă o răceală cum­plită, mai ales că săptămîna aceasta vor trage fetele de tine ca să ieșiți la înghețată. Totuși nu te deranjează atît de tare ceea ce îți prevăd as­trele. Ai deja proviziile de Paracetamol și Fervex fă­cute, iar Tusinul reușește întotdeauna să te bine dispună.

Taur
Zodia TaurAtît de mult te enervează oamenii, întrebările lor idioate și modul în care se comportă încît ai vrea să te rupi complet de lume și să te poți concetra la licență. Singura soluție însă ar fi să te înscrii în programul spațial al NASA și să pleci într-o călătorie pe orbita planetei.

Gemeni
Zodia GemeniVrei să vină mai repede vacanța de vară și să nu te mai streseze profesorii cu tot felul de teme, proiecte sau exa­mene și să poți sta liniștit cu burta la soare și cu o bere rece în mînă. Lucru­rile nu vor merge așa cum îți dorești doarece părinții ți-au găsit deja un loc de muncă.

Rac
Zodia RacAi muncit în ultimile luni pe brînci, ți-ai mulțumit atît șeful cît și pro­fesorii, iar colegii nu au fost niciodată mai apro­pi­ați de tine. De aceea te-a gîn­dit că meriți o recompensă, iar la următorul salariu îți vei cumpăra o ladă de bere, îți vei lua sculele de pescuit și vei merge la cea mai apropiată baltă.

Leu
Zodia LeuÎncă de săp­tă­mîna trecută îți tot bați capul cu exa­me­ne, pro­iec­te sau teme, iar sfîrșitul se­siu­nii nu pare să se între­vadă. Totuși au avut grijă părinții să îți trimită cîteva pungi de cafea, ciocolată pe săturate și bani pentru cola. Mai ai nevoie doar de puțin chef de învățat și lucrurile vor merge strună.

Fecioară
Zodia FecioarăCum săp­tă­mîna trecută a fost vremea urîtă ai avut în sfîrșit un motiv să te închizi în casă cu o rezervă considerabilă de alcool și cîteva cărți bune. Problema este că pe viitor se anunță zile în­so­rite și nu vei mai putea refuza invitațiile în oraș sau plimbările de seară prin parc.

Balanță
Zodia BalanțăEști supărată pe prietenul tău pentru că niciodată nu știe să fie romantic. I-ai spus că vrei să te scoată în oraș, iar el te-a dus la meciuri de fotbal, flori îți aduce doar atunci cînd le poate fura de prin parc, iar cadouri îți cumpără doar din bazar. Nu-i nimic. De acum își va face singur mîncare.

Scorpion
Zodia ScorpionCum acuși termini fa­cul­tatea și nu sînt șan­se să te an­ga­jezi în domeniu, te-ai ho­tărît să urmezi niște cursuri de gătit și apoi să pleci spre mare. Sigur îți găsești în una dintre stațiuni un post de shaormar sau bucătar. Iar dacă nu ai timp să urmezi cursul tot pleci. Știi deja să prăjești hamsii.

Săgetător
Zodia SăgetătorEști o prie­tenă atît de iubitoare și de grijulie încît mereu te interesezi de cîți bani cîș­tigă prietenul tău, dacă ar putea face mai mulți ori dacă nu cheltuiește prea mulți pe țigări sau bere. Nu de alta, dar nu îi vor mai rămîne suficienți pen­tru vacanța sau hainele pe care ți le dorești.

Capricorn
Zodia CapricornDe cînd a început cel de-al doilea semestru nu ai dat o zi pe la facultate. Acum începi să regreți alegerea deoa­rece ai realizat că nu ai nici un curs, nu știi cum arată nici un profesor și mereu încurci sălile în care ai exa­mene. Lucrurile nu-s atît de grave. Mai ai o șansă și în restanțe.

Vărsător
Zodia VărsătorSăptămîna aceasta astre­le îți zîmbesc. Toate îți vor merge din plin, la facultate vei lua doar note maxime și, ca lucrurile să fie și mai bune, vei ieși la înghețată cu un băiat simpatic. Rămîne de văzut doar dacă vremea va fi și ea de partea ta, iar cerul nu-ți va încurca socotelile.

Pești
Zodia PeștiIar ai reușit să rămîi fără bani deși a­bia ai luat bursa și ai primit și bani de buzunar de acasă. Totuși nu îți faci probleme. Ți-ai făcut deja cumpărăturile, iar frigi­de­rul este plin de ciocolată, bomboane și înghețată. Ce nevoie ai avea de mîncare adevărată cînd dulciurile îți aduc atîta fericire?

 

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top