Horoscop 2 – 8 aprilie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 2 – 8 aprilie 2012 5

Berbec
Zodia Berbec Vrei să scapi de datorii și, mai mult, să reușești să te angajezi undeva. Din păcate, primul pas e să dai de un loc în care să nu te găsească Poliția.

Taur
Zodia Taur De-abia aștepți să vină vacanța de Paște. Nu ca să mănînci ouă sau ca să bei vin roșu, ci ca să fii și mai aproape de cea de vară.

Gemeni
Zodia Gemeni Obiectivul tău este să încerci să nu cheltui banii de acasă prea repede. Dar cum nevoile sînt mari, „repede” devine un termen relativ.

Rac
Zodia Rac De cînd ai renunțat la produsele Herbalife, viața ta este un coșmar. Ai prea mulți bani, prea mult timp liber și încep iar să te sune vechii prieteni.

Leu
Zodia Leu Ai fost numit șef de grupă. Și, cum planul a fost atît de bine pus la punct, nimeni n-a ghicit că toți care te-au votat erau beți din banii tăi.

Fecioară
Zodia Fecioară De cînd s-a făcut cald afară, ai trecut la garderoba de vară: cafea în loc de ceai, țigări lungi și ochelari de soare, să nu se vadă ochii roșii.

Balanță
Zodia Balanță De cînd nu mai dormi așa mult, ai descoperit că ai timp să faci toate chestiile de care uitasei: să mănînci, să mergi la școală și să-ți plătești căminul.

Scorpion
Zodia Scorpion Ți-e dor de Balena. Nu că ai mai merge pe acolo, dar vrei să se facă mai cald afară, să se mute acolo toți folkiștii triști care nu te lasă să dormi.

Săgetător
Zodia Săgetător Te bucuri că ai colegi de cameră ce pleacă în fiecare weekend acasă și se întorc cu pîrjoale, sarmale, tricouri curate și vin de casă.

Capricorn
Zodia Capricorn Vrei să te apuci de crescut șinșile. Cum nici o facultate nu a reușit să te satisfacă, ai realizat că ăsta trebuie să fie scopul tău în viață.

Vărsător
Zodia Vărsător Ți-e atît de dor de casă încît îți fotoșopezi pozele de pe Facebook și te pui în spatele blocului sau „cu băieții” la o bere.

Pești
Zodia Pești Ți-ai făcut atît de mulți prieteni de cînd ai venit în Iași, că săptămîna trecută ai ieșit din cămin să iei o gură de aer și te-ai trezit cu o piatră-n cap.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top