Horoscop 19 – 25 noiembrie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 19 – 25 noiembrie 2012 3

Berbec
Zodia Berbec Ai început de acum să te pregătești pentru sfîrșitul lumii. Nu mai bei, nu mai fumezi și mergi la biserică de două ori pe săptămînă.

Taur
Zodia Taur Te-au tras pe dreapta niște polițiști aseară și, spre surprinderea ta, ți-au dat o bere. Nu știi ce era mai puternic, drogurile tale sau beția lor.

Gemeni
Zodia Gemeni Din patru colegi de cameră speri ca pînă la sfîrșitul anului măcar de unul să scapi. Forță ai, cuțite ai, bani de mituit judecători îți mai trebuie.

Rac
Zodia Rac Ai tăi îți tot trimit pachete cu mîncare, dar cum ești cel mai leneș om în viață, preferi să-i lași pe conductorii de tren să împartă vinul și șnițelele.

Leu
Zodia Leu Abia aștepți weekend-ul, să plece colegii de cameră. Nu de alta, dar dacă mai stai o zi sau două lîngă ei, deja te vezi la Poliție, acuzat de crimă.

Fecioară
Zodia Fecioară Ai pierdut vremea cu nimicuri și n-ai mai apucat să faci ce era cu adevărat important, adică urmărit seriale și crîșming.

Balanță
Zodia Balanță Ai hotărît să treci de la tren la microbuz și nu ți se pare cea mai bună alegere din lume. Miroase la fel de urît, dar spațiul e mai mic.

Scorpion
Zodia Scorpion Vrei ca șoferii de autobuz să conducă mai repede. Te-ai săturat să faci o oră din Copou pînă în Podu Roș.

Săgetător
Zodia Săgetător Laptopul tău a început să se dezmembreze. Cum nu ai bani de service, l-ai dus la un coleg de cămin. Faptul că e și cămătar nu prea te bucură.

Capricorn
Zodia Capricorn Sînteți unul gras și unul slab în cameră. Ultima oară nu știați dacă perechea de chiloți a unuia sînt de fapt maioul celuilalt.

Vărsător
Zodia Vărsător De cînd te văd toți colegii de cămin spălînd vase la bucătărie a început lumea să creadă că ești femeia de servici.

Pești
Zodia Pești Cum nu prea bei și nici nu fumezi, ai reușit să pui ceva bani deoparte. De sărbători, în loc să mergi acasă, ai de gînd să pleci prin Europa.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top