Horoscop 19 – 25 martie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 19 – 25 martie 2012 11

Berbec
Zodia Berbec Încă aștepți telefonul ăla de la Timișoreana, care te va anunța că ești clientul lunii sau al anului. Și, ca dovadă, ții toate PET-urile goale sub pat.

Taur
Zodia Taur S-a făcut frumos afară și ai revenit la vechile obiceiuri de vară: ieșit la promenadă cu ochelari de soare și pîndit fete ca ultimul dubios.

Gemeni
Zodia Gemeni S-au afișat listele și ai aflat că iei bursă semestrul ăsta. O mare bucurie, o nouă provocare pentru ficatul tău.

Rac
Zodia Rac Ai răcit cobză săptămîna asta și nu ai chef de nimic. Din fericire, ai redescoperit pastilele de tuse și brusc nu te mai deranjează nimic.

Leu
Zodia Leu Vrei să vină înapoi frigul, pentru că s-au umplut terasele de cocalari. Și cu cît sînt mai mulți, cu atît trebuie să bei mai tare ca să-i poți ignora.

Fecioară
Zodia Fecioară Cum a dat puțin căldura, cum ți-a venit cheful de vară: să stai degeaba și să bei. De fapt, cam asta voiai și astă iarnă.

Balanță
Zodia Balanță Ai ajuns să dormi atît de mult că nici la cantină nu te mai duci. Lași 10 lei lîngă pernă și îți iau colegii de cameră din cînd în cînd cîte ceva.

Scorpion
Zodia Scorpion Ai auzit că e nasoală treaba cu ACTA și te-ai pus pe downloadat serios. Jocuri, seriale, comedii și filme deocheate, „pentru trafic”.

Săgetător
Zodia Săgetător Te-ai lăsat de manele și te-ai apucat de dubstep. Prietenii sînt nemulțumiți. Acum, cînd te îmbeți, nu mai faci cinste și nu mai dansezi pe masă.

Capricorn
Zodia Capricorn De fiecare dată cînd intri în camera te împiedici de un cablu de net și strici cuiva jocul de DotA sau Counter Strike.

Vărsător
Zodia Vărsător Colegii de cameră au făcut o glumă proastă și ți-au dat foc la păr în somn. Ca să te răzbuni, le-ai dat și tu foc la pernă. Tot în somn.

Pești
Zodia Pești De cînd ai adoptat-o pe Puricoasa, cățeaua din spatele căminului, ai un nou motiv să nu mai mergi la facultate.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top