Horoscop 19 – 25 mai 2014

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 19 – 25 mai 2014 4

Berbec
Zodia BerbecTocmai ai pri­mit pachet, iar bunica a as­cuns prin sa­coșă și cîteva plăcinte cu brînză dulce. Atît de mult îți doreai să mănînci ceva dulce că le-ai terminat înainte să ajungi cu bagajul la cămin. Din nefericire ți s-a deschis apetitul, iar pînă la următorul pachet va mai trece ceva timp.

Taur
Zodia TaurSăptămîna trecută nu ai putut mer­­ge la facultate ca o adevărată domnișoară pentru că cerul ți-a fost po­triv­nic. Așa că ai re­nun­țat la balerini și la rochițe și te-ai încălțat cu ciz­me de cauciuc. Speri totuși ca la cursul fes­tiv să nu fii nevoită să vii costumată ca un pescar.

Gemeni
Zodia GemeniTe-ai săturat de facultate și de zeama transparentă și fără carne de la cantină așa că te-a apucat și mai tare dorul de casă. Vrei să te strige mama la masă, să poți să dai iama prin frigider în miez de noapte și să nu te mai trezească muzica vecinilor în fiecare dimineață.

Rac
Zodia RacNici bine nu a început se­siu­nea că pe tine te-a a­pu­cat cheful de băut și de dansat. De aceea stai cu urechile ciulite în fi­e­care seară ca să nu pierzi vreo petrecere care se dă prin campus. Dacă cumva vei rămîne fără bairam poți veni pînă în Piața Unirii. În fiecare seară cîntă cîte un boschetar.

Leu
Zodia LeuÎn orice bar ai merge ospă­ta­rii îți reco­mandă bere cu aromă de fructe sau tot felul de cocktailuri simandicoase. Chiar dacă arăți ca o adevărată domnișoară, tu însă ești mai clasică și preferi gustul natural de hamei. De aceea ți-ai adus halba de un litru de acasă și te-ai abonat la Curtea Berarilor.

Fecioară
Zodia FecioarăAștepți cu nerăbdare sfîrșitul de an, dar nu pentru a te odihni ci pentru a scăpa de colegii de facultate. Așa vor fi menajați și nervii tăi și nu va trebui să te vopsești săptămînal pentru a ascunde firele albe. Ești totuși îngrijorată că  nu vei mai avea pe cine înjura pe toată durata verii.

Balanță
Zodia BalanțăÎn fiecare dimineață ai început să ieși la alergat prin parc, iar asta nu a fost nici cînd o decizie mai bună. Chiar dacă încă nu ai început să dai jos kilogramele ai ajuns de la două pachete de țigări la doar unul. Partea proastă este că de acum ai suficienți bani pentru mîncare și dulciuri.

Scorpion
Zodia ScorpionTe-ai trezit săptămîna trecută cu un cadou la ușă. Acesta a fost semnat de către toți prietenii tăi. Sperai că va fi ceva surprinzător și chiar așa a fost. Ai găsit o rolă de bandă adezivă și un căluș. Dopurile de urechi le-au oprit pentru ei în cazul în care cadoul nu te va opri din vorbit.

Săgetător
Zodia SăgetătorCum nu știi ce o să faci după ce ter­mini fa­cul­ta­tea pentru că nu te pricepi la nimic, te-ai hotărît să în­veți să cînți manele. Ai ob­ser­­­vat că artiștii tuciurii nu o duc de loc rău, nunți încă se fac, iar cererea pare a fi fără număr. Mai ai nevoie doar de un maestru să te intro­ducă în tainele lui Salam.

Capricorn
Zodia CapricornTe-a prins ploa­ia de cîteva săptă­mîni iar acum nu mai poți ple­ca din cămin fără baxul de șervețele sau sulul de hîr­tie igienică. Ai putea tre­ce peste asta însă părinții ți-au trimis de acasă o cutie de Fervex și după fiecare doză trebuie să speli gustul cu ceva. Bine că mai ai două sticle de vin.

Vărsător
Zodia VărsătorLa cursul festiv tu va trebui să spui mesajul de final din par­tea anului. Discursul este pregătit de cîteva luni, dar nu prea pare să rezoneze cu lucrurile pe care le simți de fapt. Speri ca totuși, odată ajunsă pe scenă, să ai noroc și să te apuce subit o criză de Tourette și să te poți descărca cu adevărat.

Pești
Zodia PeștiNu-ți mai pla­ce în Ro­mânia și de aceea te-ai decis să pleci la muncă în America. Ai aplicat deja la Work and Travel, bagajul e la ușă, iar lecțiile de limba engleză terminate. Totuși mai ai o mică dorință. Ai vrea să-ți poți ascunde și iubitul pe undeva prin valiză.

 

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top