Horoscop 18 – 24 noiembrie 2013

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 18 – 24 noiembrie 2013 2

Berbec
Zodia Berbec Îți cauți de mun­că în fie­ca­re zi, dar toa­te posturile de vînzător în piață, de florar, shaormar sau șofer de taxi sînt ocu­pate. Nici măcar la Salubris nu au nevoie de oameni, iar la un job în domeniul tău nici nu îndrăznești să speri. Bine că ți-a lăsat moș­tenire bunicul o vacă și nu mori încă de foame.

Taur
Zodia Taur Nu ai bani de cau­ciu­curi de iar­nă și de aceea te rogi în fiecare zi să nu ningă sau să cadă polei. Unde mai pui că stai la curte, iar la orice ninsoare mai pu­ternică nu mai poți des­chi­de ușa ca să ieși din casă. Partea rea e că prietenii au început să-ți spună Grinch.

Gemeni
Zodia Gemeni Nu-ți place de loc cum arăți și de aceea te tot gîndești la o operație estetică ori la implanturi de silicon și colagen. Sfatul nostru este să renunți la idee deocamdată. Iar ajungi la bunici și dacă te lipești de soba din teracotă este posibil să se topească plasticul.

Rac
Zodia Rac Ești atît de ocupat încît abia dacă ai timp să bei cîte o gură de apă ori să tragi cîte o fugă la baie, iar de pauză de masă nici nu poate fi vor­ba. Totuși nu-ți pare foarte rău. Într-o săp­tă­mî­nă ai slăbit mai bine de zece ki­lo­grame, iar de la burtică ai trecut la muschi abdominali.

Leu
Zodia Leu Cum a început sesiune mergi zilnic la Mitropolie și aprinzi lumînări de toți banii de buzunar. Ca să treci examenele ar fi bine să mai și citești cursurile și să-ți faci temele, nu doar să aprinzi lumînări la morți pentru profesorii de la facultate.

Fecioară
Zodia Fecioară Întotdeauna ai știut că pe lume există două tipuri de oameni. Aceia care iubesc decorațiunile de Crăciun, îl ascultă pe Hruscă, ies împreună cu prietenii la colindat și dăruiesc cadouri tuturor cunoscuților. Și mai există și o a doua categorie de oameni, cea din care faci parte și tu.

Balanță
Zodia Balanță Părinții nu-ți mai trimit pachet de acasă și de aceea trebuie să recurgi la tot felul de metode de a face rost de mîncare. Ai încercat să cînți la chitară ca să cîștigi niște bani că și ai mers și la vecinii de pe palier să împrumuți cartofi, dar nimeni nu te ia în seamă.

Scorpion
Zodia Scorpion Te-ai în­drăgostit lulea de o colegă de facultate însă nu vrei să-i spui încă cît de mult ții la ea. Ai aflat că urmează să fie ziua ei în curînd și se mai apropie și Sfîntul Nicolae și Cră­ciunul. Mai aștepți măcar încă cîteva luni, măcar pînă trece și opt martie.

Săgetător
Zodia Săgetător Săptămîna asta nu numai că ți-a trecut în sfîrșit su­părarea, dar ești și atît de fericită încît simți că ai putea să zbori. Prietenul tău arab care tocmai s-a înrolat în armată ți-a trimis o scrisoare și ți-a promis că te va vizita de sărbători împreună cu celelalte trei soții.

Capricorn
Zodia Capricorn Toate îți merg atît de bine încît nici ție parcă nu-ți vine să crezi. Prietena te-a iertat chiar dacă ai înșelat-o, toată lumea îți dă banii pe care i-ai împrumutat, iar pro­fesorii îți pun doar note de zece chiar dacă nu ai făcut nici o temă. Acum ar fi timpul însă să te trezești din vis.

Vărsător
Zodia Vărsător Ai început deja pre­gătirile pentru vacanța la munte. Faci zilnic ge­no­flexiuni ca să poți schia fără să riști să faci febră musculară, stai cîte jumătate de oră în pielea goală pe balcon, și bei cîte un litru de pălincă ca să te obișnuiești cu alcoolul.

Pești
Zodia Pești Ești atît de geloasă că ai început să îți controlezi iu­bi­tul din cinci în cinci mi­nu­te chiar dacă este cu tine în casă. Nici să ducă gu­no­iul nu-l lași, iar la bere cu băieții are voie doar în sufra­gerie, în fața tele­vi­zorului. Așa ai început să înveți și tu ce înseamnă „poziția afară din joc”.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top