Horoscop 18 – 24 ianuarie 2010

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 18 – 24 ianuarie 2010 5

Berbec
Zodia Berbec Cum ai venit din vacanță, cum ai început să slăbești. Iar trebuie să porți „cureaua de facultate”, aia pe care o ai din clasa a patra.

Taur
Zodia Taur Ai început cum nu se putea mai bine noul an: atîtea datorii încît, dacă ar afla rectorul, ți-ar acorda bursă socială.

Gemeni
Zodia Gemeni Fii mai vesel. Chiar dacă sînt prea gălăgioși colegii și nu poți fii atent la cursuri, nu iei în vedere aspectul cel mai important: nu pierzi nimic.

Rac
Zodia Rac Viața merge cum nu se putea mai bine. Chiar azi dimineață cînd te-ai trezit colegul de cameră se întorcea de la gară cu pachetul primit de acasă.

Leu
Zodia Leu Ești mincinosul perfect. De exemplu, data trecută cînd ai fost prins fără bilet în autobuz, controlorii chiar au crezut că ești.

Fecioară
Zodia Fecioară Ești indignat de noile taxe. Nu te deranjau scumpirile la țigări, shaworma, Coca Cola sau produsele de patiserie, dar totul pînă la ciocolată!

Balanță
Zodia Balanță Nu suporți oamenii de televiziune. Dacă Mircea Badea ți-ar fi coleg de cameră, l-ai încuia în cameră după ce-și bea cafeaua de dimineață.

Scorpion
Zodia Scorpion Azi noapte ai visat că trăiești în Hawaii. Cînd te-ai trezit, au rămas doar palmierii de pe cearșaf și briza din cămin.

Săgetător
Zodia Săgetător Ai rămas cu sechele de la oamenii pe care i-ai găsit în cameră noaptea trecută. Nu te-ar fi deranjat deloc dacă nu-ți aminteai că tu i-ai adus.

Capricorn
Zodia Capricorn Te-ai amețit aseară și, în loc să urci în tramvai, ai ajuns în trenul de Vaslui. Cînd au aflat, colegii n-au vrut să-ți trimită bani de întors acasă.

Vărsător
Zodia Vărsător Azi ești vesel. De cînd ți-ai cumpărat dopurile de urechi, nici disperatele bătăi în ușă ale administratorei nu te mai trezesc.

Pești
Zodia Pești Moș Crăciun nu ți-a adus nimic anul acesta, însă tu n-ai pierdut speranța. În loc să te duci la cursuri, încă stai acasă și-l aștepți.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top