Horoscop 17 – 23 martie 2014

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 17 – 23 martie 2014 3

Berbec
Zodia Berbec Chiar dacă semestrul acesta iei bur­să, tot nu-ți ajung banii. De aceea te-ai hotărît să te lași de băut și de fumat. Pro­blema e că ăsta era motivul pentru care ieșeai dimineața din casă. De acum nimic nu te va putea determina să mergi la fa­cul­tate și vei sta toată ziua în pat, ronțăind pufuleți

Taur
Zodia TaurSăptămîna aceasta plă­nuiești să ajungi la zi cu lectura. Ai stîns deja bani pentru cărți și abonament la bibliotecă. Cu toate acestea încă nu te înduri să începi treaba. Tot mai plăcut este să citești în fiecare seară, înainte de a te băga în pat, etichetele de pe două sau trei sticle de bere.

Gemeni
Zodia GemeniȚi-ai propus ca semestrul acesta să mergi de acum la toate cursurile. Asta nu pentru că ți-ai dori să studiezi mai mult ori pentru că vrei bursă ci pentru că ai realizat cît de drăguțe sînt colegele tale. Pînă la urmă tot vei găsi una care să accepte să iasă cu tine la cafea.

Rac
Zodia RacDe cîteva zile te supără cum­plit o mă­sea. În fiecare noap­te ești mai treaz decît un li­liac pe cofeină și te zvîr­co­lești în pat ca un titirez. Ca să poată dormi colegii au început să facă cheta pen­tru cîteva damingene cu țuică. La cît de învățat ești tu cu alcoolul sigur nu-ți vei mai simți nici capul.

Leu
Zodia LeuÎn sfîrșit ți-ai reparat computerul și te poți juca toată ziua DOTA sau tot felul de jocuri cu mașini. Tu ești fericit, însă prietenei tale nu-i vine prea bine. Cum a început să se încălzească afară, ea vrea să vă plimbați prin parc, nu să-ți numere kill-urile ori upgrade-urile la jocuri.

Fecioară
Zodia FecioarăPrintr-o minune și semestrul acesta iei bursă. Ai aflat asta la fix pentru că vîn­ză­torul de la non-stopul din cartier nu-ți mai dădea bău­tură pe datorie. De aceea ai făcut o poză la lista cu studenții bursieri de la facultate și i-ai adus dovada. Pentru două săp­tămîni ai berea asigurată.

Balanță
Zodia BalanțăAcuși este ziua prietenei tale și nu știi ce să-i cumperi cadou. Degeaba i-ai întrebat prietenii, i-ai pus întrebări șirete și i-ai căutat pe peretele de pe Facebook. Se pare că și anul acesta vei merge la ea cu un bughet mare de flori și un plic cu bani pentru orice își dorește.

Scorpion
Zodia ScorpionDe ceva timp te tot gîndești în ce ai putea să-ți investești banii și să ai parte de cîștig imediat. De aceea te-ai hotărît să-ți bagi tot capitalul la aparate și jocuri de noroc. Nu are cum să meargă prost investiția. Toți prietenii tăi sînt ași în asta, așa că ai de unde primi ponturi.

Săgetător
Zodia SăgetătorÎn fiecare zi îți vine să vii la serviciu cu o pușcă ori cu o bîtă de baseball și să îți omori șefii în modul cel mai violent cu putință. Din nefericire nu ai nici permis de port armă și nici suficientă forță să mînuiești bîta. Noi îți reamintim însă că pe Internet poți găsi tot felul de otrăvuri eficiente.

Capricorn
Zodia CapricornÎn fiecare noapte ai tot felul de coșmaruri și te zvîrcolești în pat încît colegii nu pot închide un ochi pînă dimineața. De aceea în fiecare zi toată camera face chetă și îți cumpără de la dealerul din cămin cîte o tabletă de Xanax, pe care ți-o pisează în mîncarea din pachetul de acasă..

Vărsător
Zodia VărsătorColegul tău de cameră este îndră­gostit și, ca un romantic incurabil, îi trimite zilnic scrisori iubitei sale. Proble­ma e că a aflat prietena ta și acum vrea și ea să faci gesturi romantice. De aceea abia aștepți să iasă primele flori prin parcuri și să-i culegi în fiecare seară cîte un braț.

Pești
Zodia PeștiDe ziua ta ai primit atît de multe bom­boane și prăjituri încît nu mai ai loc nici în frigider și nici în debara. De aceea te-ai gîn­dit să le mănînci pe toate cît mai repede. Problema e însă că acuși vine sezonul de fuste scurte și tricouri, iar tu ai cam pus cîteva kilograme în plus.

 

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top