Horoscop 17 – 23 mai 2010

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 17 – 23 mai 2010 7

Berbec
Zodia Berbec Ai făcut un sport din a intra în cămine străine pe geam. Portarii te cunosc deja, dar nu-ți mai spun nimic. Știu că oricum n-ai bani de „atenții”.

Taur
Zodia Taur Ești lăudat de colegii de an ca fiind cel mai bun și cel mai harnic. Cel mai bun la table și cel mai harnic la cafea.

Gemeni
Zodia Gemeni De cînd e cald afară, te vezi în vacanță. Toată ziua în fața căminului în costum de baie și aștepți să îți trimită mama salteaua, să mergi la Balena.

Rac
Zodia Rac Abia aștepți să termini cu parțialele, să te întorci la materia ta preferată, cea pentru care înveți cu cel mai mult spor și drag: pescuitul.

Leu
Zodia Leu Pentru că ți-a plăcut așa mult vara trecută în America, vacanța asta pleci iar cu Work & Travel, dar îți iei numai bilet de dus.

Fecioară
Zodia Fecioară Cum dai licența, cum pleci la București. În ritmul în care lucrezi la ea, biletul de tren ți-l aduce, la anu’, iepurașul de Paște.

Balanță
Zodia Balanță Ai fost la toate concertele din cadrul FEstudIS. La fiecare ai rămas fără un tricou și nu mai ai în ce te îmbrăca, deci ia o pauză de la școală.

Scorpion
Zodia Scorpion Ai o tactică nemaipomenită de a face lucrurile să meargă. De fiecare dată cînd ceva nu-ți iese, scoți 10 lei de pe card și cobori la Belfast.

Săgetător
Zodia Săgetător Iar n-ai reușit să iei autograf la concertul de săptămîna trecută. Măcar acum nu te-au dat afară cînd ai încercat să-l iei în brațe pe solist.

Capricorn
Zodia Capricorn În ultimul an ești studentul model, și la școală, și la petreceri. La petreceri chefuiești și la școală lenevești.

Vărsător
Zodia Vărsător Ai făcut impresie bună în primul semestru, iar acum profesorii te scutesc de parțiale. Și părerea lor nu se mai schimbă, la școală nu te mai duci.

Pești
Zodia Pești Ai hotărît ca, de la anul, dacă nu mai primești bursă, cursurile de Economie să fie înlocuite cu ore suplimentare de împărțit fluturași.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top