Horoscop 16 – 22 mai 2011

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 16 – 22 mai 2011 6

Berbec
Zodia Berbec Ai reușit, în sfîrșit, să ajungi la seminarul la care te chinui să mergi încă de la începutul semestrului. În ritmul ăsta, pînă la 30 de ani scrii și-o licență.

Taur
Zodia Taur De cînd te-ai întors din deplasarea Erasmus, ai rămas cu obiceiuri străine. Ai înlocuit cafeaua cu ceai negru și ochelarii de soare cu cei de cal.

Gemeni
Zodia Gemeni Colegul de cameră se laudă atît de tare că „de mîine” se apucă de licență că mai degrabă te apuci să i-o scrii tu, numai să tacă din gură.

Rac
Zodia Rac Ai mers cu autobuzul fără bilet, plus alte nelegiuri pe care nu le vom scrie aici, iar acum, paranoic fiind, nu mai răspunzi la nici un telefon.

Leu
Zodia Leu Ai ajuns să procrastinezi atît de mult încît lîngă noptieră, dintre scîndurile de la podea, au început să crească frunze de mentă.

Fecioară
Zodia Fecioară De cîteva zile, un străin îți vizitează fiecare noapte. Dacă situația continuă așa, va trebui să faci mîncare pentru doi de-acum.

Balanță
Zodia Balanță Vrei neapărat să mergi la Cluj, să-i cunoști pe Robotzi. De cîteva luni, visezi să apuci să spui în persoană „Ce faci, Focă?”.

Scorpion
Zodia Scorpion Pentru că oricum ai realizat că nu mai are rost să mergi deloc la școală semestrul ăsta, din banii de cafea ți-ai cumpărat pernă nouă.

Săgetător
Zodia Săgetător Mai ai puțin și termini facultatea și încă nu-ți cunoști toți colegii după nume. Nu-i nimic, încă mai ai timp să-i adaugi pe Facebook.

Capricorn
Zodia Capricorn Cooperarea dintre tine și nativul în Fecioară este deosebit de fructuoasă în același timp. În ritmul ăsta, te însori înainte de licență.

Vărsător
Zodia Vărsător Ai de gînd să faci un contract cu cei de la BRD să-ți livreze, numai ție, bursa cu o săptămînă mai devreme. Mai ai două dorințe.

Pești
Zodia Pești Ai atît de mult timp la dispoziție, că înlocuiești orele de somn cu cești de cafea și ieșirile cu prietenii cu poke-uri pe Facebook.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top