Horoscop 16 – 22 ianuarie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 16 – 22 ianuarie 2012 9

Berbec
Zodia Berbec De cînd te-ai întors din vacanță, nu mai ai chef de nimic. La școală nu te duci, pretenilor nu le răspunzi. De data asta chiar te apuci de licență.

Taur
Zodia Taur Ai furat atît de multe pîrjoale de la colegii de cameră încît ai dibuit ce rețetă are mama fiecăruia. De ceva timp ai început să le dai și sfaturi.

Gemeni
Zodia Gemeni Cum vine bursa, cum îți cumperi genți și pantofi de toți banii. Numai de abonament nu-ți păstrezi bani, dar amenzile oricum ajung acasă.

Rac
Zodia Rac Ai început să te culci la 10 seara și să te trezești la 5 dimineața. Așa cum unii colegi își dau programul peste cap culcîndu-se prea tîrziu, tu o iei invers.

Leu
Zodia Leu De cînd nu mai treci pe la locul de muncă, colegii au și uitat cum te cheamă sau cum arăți. Norocul tău că n-a uitat nimeni să-ți dea salariu.

Fecioară
Zodia Fecioară Iar te plîngi tuturor colegilor că nu ai timp de nimic, deși stai degeaba toată ziua. Partea bună e că funcționează și colegii-ți dau temele lor.

Balanță
Zodia Balanță Săptămîna asta te muți în apartament nou. Colegi noi, proprietar nou, viață nouă. Rămîn aceleași obiceiuri leneșe și autodistructive.

Scorpion
Zodia Scorpion De cînd ești la master n-ai fost niciodată la facultate. Încă nu știi dacă să-ți saluți profesorii sau să-i ignori pe stradă, că nu mai faci cu ei.

Săgetător
Zodia Săgetător Ultimul pachet primit de-acasă nu conținea nimic în afară de murături. Dacă nici ăsta nu e un semn, atunci nu știm ce să mai facem.

Capricorn
Zodia Capricorn Avînd în vedere că încă nu a venit al cincilea coleg de cameră, scoți și tu un ban cinstit închiriind patul din dreapta – sus.

Vărsător
Zodia Vărsător De cînd a început mama să-ți trimită și patru litri de vin în pachet, toți băieții de pe palier sînt prietenii tăi cei mai buni.

Pești
Zodia Pești Te-ai întors trist din vacanță că n-ai primit nimic de Crăciun. Nici nu ai intrat bine în sesiune și deja te-ai pus pe băut.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top