Horoscop 16 – 22 decembrie 2013

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 16 – 22 decembrie 2013 7

Berbec
Zodia Berbec De cînd a în­ce­put luna decembrie stai ca pe ace. Asculți zilnic colinde, verifici de trei ori calendarul și numeri pînă și minutele pînă pe data de 24. Asta nu pentru că ți-ar plăcea Crăciunul extra­or­dinar de mult, însă iubești banii pe care îi cîștigi atunci cînd mergi cu colinda pe la vecini.

Taur
Zodia Taur În fiecare zi te uiți atent la prog­no­zele meteo și te rogi în fiecare seară să nu ningă. Nu urăști zăpada, însă la primii fulgi de nea nu mai poți ieși cu mașina din cur­te, iar dacă ninge mai mult nu mai poți ieși nici din ca­să. Ar fi bine ca pe viitor, să-ți cumperi un plug de ză­pa­dă.

Gemeni
Zodia Gemeni Te gîndești serios să planifici un jaf la o bancă sau măcar unul la alimentara din colț. Prie­tena ta a făcut deja lista de cadouri pe care și le doreș­te și abia dacă i-au ajuns zece pagini A4. Nu dispe­ra. Cămătarii nu au limită la cîți bani pot împrumuta și nu-ți cer nici garanție materială.

Rac
Zodia Rac Deja nu mai poți dormi noaptea din cauza Cră­ciu­nului. Visezi la toate bunătățile pe care le vei găsi sub brad și te lingi pe degete doar gîndindu-te la bucatele din figiderul de acasă. Ești însă tristă cînd dimineața găsești în camera de cămin doar cîteva măsline uscate.

Leu
Zodia Leu Abia aștepți să ajungi a­casă ca să tai porcul și să mănînci șo­rici. De accea în fiecare seară mănînci cîte jumătate de kilogram de slănină afumată sau ceafă de porc și-i alungi pe colegii de cameră cu mirosul de cea­pă. Ai uitat însă că anul acesta ai tăi vor tăia porcul doar de pe listă.

Fecioară
Zodia Fecioară Ai aflat că bunicii au îngropat vinul pentru sărbători în grădină și ai și făcut rost de un hîrleț. Nu ți-au spus însă locul unde l-au ascuns și de aceea vrei să sapi sistematic. Noi te sfătuim să cauți însă mai întîi în beci. Ca să nu sapi toate straturile și la urmă să rămîi și însetat.

Balanță
Zodia Balanță Ți-ai mințit părinții că ai cursuri pînă de Ajunul Crăciunului doar ca să nu te duci acasă. În felul ăsta scapi de cură­țenia generală, de bătut covoare și nici la tăiatul cartofilor pentru salata de boeuf nu participi. Îți pare însă rău că nu o să apuci să deguști vinul decît de sărbători.

Scorpion
Zodia Scorpion Abia aștepți să ajungi la munte și să hălăduiești cu schiurile pe toate pîrtiile amenajate sau nu. Ai uitat însă că anul acesta vine cu tine și iubita, iar ea preferă plim­bările romantice și cumpă­răturile. În concluzie anul acesta vei schia doar seara, pe consola din camera de hotel.

Săgetător
Zodia Săgetător Nu-ți mai plac turcii și de aceea te-ai hotărît să devii preo­teasă. Ai dat deja sfoară în țară, de cîteva zile preoții te curtează pentru fii lor, iar studenții de la teologie îți cîntă în fiecare seară sub geam. Mai aștepți însă pînă vine cineva cu o ofertă mai bună sau cu o parohie mai mare.

Capricorn
Zodia Capricorn Ai rămas și anul acesta fără bani de porc, așa că de Crăciun vei mînca la shaormerie. Totuși nu ești mulțumit așa că pîndești toți vecinii să vezi care va pîrli porcul în fața blocului. Îți trebuie doar un minut de neatenție ca să furi tot șoriciul. Doar te-ai antrenat la desfăcut ambalajele de pe lipie.

Vărsător
Zodia Vărsător Urăști aglo­me­rația de pe tren, iar înainte de Sărbătorile de iarnă aceasta va fi mai cruntă ca niciodată. De aceea te-ai hotărît ca anul acesta să ajungi acasă fă­cînd autostopul. Ca să nu rămîi înzăpezit noi îți re­co­mandăm să faci din mînă doar la plugurile de des­ză­pezire.

Pești
Zodia Pești Anul acesta, ca să nu mai rămînă părinții tăi iar fără pră­jituri de Crăciun, te-ai tri­mis în excursie la munte și ți-au dat bani și pentru hai­nele pe care ți le do­rești. Au realizat că așa ies mai ieftin decît să refacă de două ori pe zi rezerva de eclere, pișcoturi și bom­boane de pom.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top