Horoscop 15 – 21 aprilie 2013

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 15 – 21 aprilie 2013 2

Berbec
Zodia Berbec De cînd mănînci de la McDonald’s în fiecare zi simți că parcă îți crește un al șaselea deget la piciorul drept.

Taur
Zodia Taur Te-au abordat atîția ciudați pe Copou care voiau să-ți vîndă ghiocei încît de-acum nu ieși din casă fără o foarfecă și-o brichetă.

Gemeni
Zodia Gemeni Vrei să termini cît mai devreme cu temele și proiectele ca să-ți iei și tu, ca toți studenții buni, o vacanță timpurie.

Rac
Zodia Rac Doar ce ți-a intrat bursa și ai băgat toți banii în toate variantele posibile la Stanley Bet. Din atîtea bilete unul măcar trebuie să fie cîștigător.

Leu
Zodia Leu De cînd a apărut pe torrenturi Diablo 3 ai renunțat la orice speranță de a mai termina licența pînă în iulie. Asta e, rămîne pe februarie.

Fecioară
Zodia Fecioară De cînd te vezi tot mai des cu conducătorul de doctorat te gîndești serios să investești banii de bursă într-un psiholog la domiciliu.

Balanță
Zodia Balanță De cînd ai înlocuit alcoolul cu cafea și fast food-ul cu mîncare sănătoasă scrii între trei și cinci pagini la licență pe zi.

Scorpion
Zodia Scorpion Nu găsești cea mai bună metodă să treacă timpul mai repede pînă la vacanța de Paște. Ai încercat să înveți?

Săgetător
Zodia Săgetător Vrei să faci cumva să vezi tot sezonul Game of Thrones într-o noapte, că nu mai ai răbdare să apară fiecare episod în parte.

Capricorn
Zodia Capricorn Ți-ai pierdut recent portofelul cu acte, dar ai găsit peste cîteva zile unul cu mai multe carduri, mai mulți bani și poză OK în buletin..

Vărsător
Zodia Vărsător Toată lumea își dă demisia în perioada asta, numai tu n-ai de unde. Angajează-te la McDonald’s vreo săptămînă. Mănînci ceva și pleci.

Pești
Zodia Pești Te-ai apucat de un curs de autoapărare pentru că te-ai săturat de toți dubioșii din cartier. Problema e că unul dintre ei îți e sensei.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top