Horoscop 14 – 20 octombrie 2013

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 14 – 20 octombrie 2013 14

Pentru săptămîna 14-20 octombrie astrele v-au pregătit nervi, o grevă japoneză, și mai multă dragoste decît puteți duce.

Berbec
Zodia Berbec Părinții îți trimit mai puține pachete așa că te gîndești metode de a face rost de mîncare. Ai vizitat deja toate rudele, colegii și prietenii.

Taur
Zodia Taur Te enervezi atît de des de cînd ai început facultatea și te gîndești serios să te apuci de yoga. La ce colegi ai în an ar funcționa doar terapia prin electroșocuri.

Gemeni
Zodia Gemeni Săptămîna asta le-ai pus gînd rău colegilor de la serviciu. Vei munci de două ori mai mult decît ei, îi vei aduce în fiecare dimineață cafeaua șefului.

Rac
Zodia Rac De cînd te-ai mutat cu prietena stai în fiecare zi în bucătărie gătind tot ce-i trece ei prin minte. Privește partea bună, măcar nu mai dai bani pe restaurante.

Leu
Zodia Leu De o săptămînă nu mai dai pe la facultate de teamă să nu te murdărească ciorile de pe Copoul. Ieri ai făcut însă comandă pe internet de pușcă și de cartușe.

Fecioară
Zodia Fecioară Te-ai hotărît să te răzvrătești față de șefi tăi, dar nu știi cum să le transmiți asta. Îți lipsește însă curajul și de aceea iar vei face o mică grevă japoneză.

Balanță
Zodia Balanță S-a deschis un nou magazin de haine la tine în cartier și toată ziua stai printre rafturi. Pînă si patronul a crezut că îi ești angajată și te-a pus să dai cu mopul.

Scorpion
Zodia Scorpion Colegii de la camera alăturată nu te lasă să dormi. În fiecare seară ascultă muzică proastă cu boxele date la maximum. Ai însă un plan și o bormașină.

Săgetător
Zodia Săgetător De cînd te-ai îngrășat un pic și nu mai arăți ca Morticia Addams toți colegii s-au îndrăgostit de tine. De acum aștepți să veyi ce cadouri o să primești.

Capricorn
Zodia Capricorn Te-ai îndrăgostit lulea de o colegă și nu știi cum să-i spui. I-ai lăsat trandafiri în bancă, i-ai trimis poezii ori ai pus să-i fie livrate la cameră bomboane.

Vărsător
Zodia Vărsător Săptămîna asta nu te apropia de nici un tramvai. O fostă geloasă ți-a pus gînd rău și te urmărește peste tot să te împingă în fața roților din metal.

Pești
Zodia Pești Îți dorești un hamal frumos și puternic care să te ajute să-ți aduci pachetul de la gară. Ai tot organizat preselecții, dar nu s-a prezentat nimeni.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top