Horoscop 14 – 20 noiembrie 2011

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 14 – 20 noiembrie 2011 7

Berbec
Zodia Berbec Te întîlnești cu profesorii mai des pe stradă sau în cîrciumi, decît la facultate. Mai trist e cînd, la ora închiderii, te întreabă dacă n-ai mărunt.

Taur
Zodia Taur Nu ți-e dor de casă, doar de supa de găluște a mamei. Data viitoare cînd primești pachet, acesta va fi plin numai de cutii și borcane cu licoarea magică.

Gemeni
Zodia Gemeni Oricît de mult ți-ai dori să plouă cu bani, să știi că nu se poate. Încearcă să nu mai faci concursuri de băut Cuba Libre cu toți colegii de an.

Rac
Zodia Rac Abia aștepți să dea zăpada, ca să poți să mergi la munte. Și, ca să te antrenezi, ai început să te dai cu sania pe Copou, pe șinele de tramvai.

Leu
Zodia Leu Ai ajuns atît de leneș încît iei taxi-ul și pînă la magazin, să iei pîine, și înapoi. În ritmul ăsta, va trebui să rulezi shaworma de două ori mai repede.

Fecioară
Zodia Fecioară Vrei un șef ca CEO-ul de la Mashable, tînăr și înțelegător. Dacă nu, promiți că de la anu’ te angajezi la Mc Donald’s, full time.

Balanță
Zodia Balanță În timp ce colegii se pun pe hibernat, tu ai de gînd să slăbești. Transformi shaworma în zacuscă și sarmalele în crochete cu susan.

Scorpion
Zodia Scorpion Te trezești cu cinci minute mai devreme decît colegii de cameră ca să ajungi primul la duș. Nu de alta, dar au mărturisit într-un final că acolo fac pipi.

Săgetător
Zodia Săgetător Colegii de an, invidioși că întotdeauna știi răspunsurile corecte, au început să te bîrfească. Dar, cum tu ești mai deștept, ți-ai luat dopuri de urechi.

Capricorn
Zodia Capricorn Cum noua prietenă e din alt oraș, vă vedeți numai în weekend-uri. Brusc, ai o nouă scuză să nu mai înveți pentru parțiale.

Vărsător
Zodia Vărsător Îți cauți cu disperare o prietenă, dacă se poate o fată crescută la țară. Te-ai cam săturat de parizer și conserve de pateu și ton.

Pești
Zodia Pești Îți dorești un hamal frumos și puternic care să te ajute să-ți aduci pachetul de la gară. Ai tot organizat preselecții, dar nu s-a prezentat nimeni.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top