Horoscop 14 – 20 martie 2011

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 14 – 20 martie 2011 18

Berbec
Zodia Berbec Tot încerci să-ți aduci aminte ce-ai făcut weekendul trecut, dar cu fiecare detaliu în plus pe care-l afli, cu atît mai mult regreți c-ai întrebat.

Taur
Zodia Taur Vrei să slăbești. Gata cu hibernarea, ai pus prea multe kilograme. Așa că de azi te apuci de alergat. Cîrciumă – cămin, cămin – cîrciumă.

Gemeni
Zodia Gemeni Îți vrei contul de Facebook înapoi. De cînd ai pierdut pariul în urma căruia a trebuit să-l dezactivezi, nu mai știi care-ți sînt prieteni și care nu.

Rac
Zodia Rac De cînd lucrezi prea mult, ai început să visezi ciudat. Nu-i nimic, poate pînă la sfîrșitul semestrului visezi și-o temă de licență.

Leu
Zodia Leu Te-ai săturat să-ți fure colegii de an pixurile și colegii de masă brichetele. Ai hotărît, de azi nu-ți mai cumperi deloc și devii tu hoțul.

Fecioară
Zodia Fecioară Ai licența gata scrisă, numai titlul îți mai trebuie. Nu-i panică, o noapte de vin de casă cu băieții de pe palier și se rezolvă.

Balanță
Zodia Balanță Dacă nici săptămîna asta nu primești bursa, ești pregătit să faci crimă de om. Și nu de orice om, crimă de rector, că nu ne jucăm aici.

Scorpion
Zodia Scorpion E prea mică bursa, așa că de semestrul ăsta te apuci de învățat. Sau, dacă nu, măcar pe la cursuri să începi să mergi.

Săgetător
Zodia Săgetător Vrei să te plimbi și nu ai bani. Nu-i nimic, soluții ieftine se găsesc oricînd. Am înțeles că pastilele de tuse fac minuni uneori.

Capricorn
Zodia Capricorn Dacă nici săptămîna asta nu agăți nimic, te lași de meserie. Nu dispera, e cald, e bine, colegele de an de-abia așteaptă să scape de tricouri.

Vărsător
Zodia Vărsător Spui că vrei să slăbești, dar mănînci pachetele tuturor de pe palier. În curînd, o să ți se dea propriul cod poștal.

Pești
Zodia Pești Te-ai săturat să-ți visezi toți prietenii de pe Facebook și să nu-i întîlnești niciodată. Știi care-i soluția, nu? Ieși de pe Facebook.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top