Horoscop 14 – 20 mai 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 14 – 20 mai 2012 7

Berbec
Zodia Berbec Toată ziua primești mesaje de la fosta admiratoare necunoscută. Numai azi s-a dus bateria într-o oră și ceva ștergîndu-le.

Taur
Zodia Taur Vrei să te lase în pace ciudații care te urmăresc pe Internet. Nu de alta, dar deja au ajuns să-ți trimită plicuri cu inele și buchete de flori.

Gemeni
Zodia Gemeni Toată săptămîna asta ai de gînd să dormi. Fără facultate, fără ieșiri la bere, fără telefoane noaptea tîrziu. Somn de voie și sforăit la greu.

Rac
Zodia Rac Visezi la o nouă grevă a profesorilor. Nu de alta, dar parcă de mult n-ai mai lipsit de la facultate cu motiv întemeiat.

Leu
Zodia Leu Începe perioada în care trebuie să te dai bine pe lîngă colegele de la facultate, ca să-ți dea cursurile și poate, poate să te ajute și la examene.

Fecioară
Zodia Fecioară Stai prea mult cu ăștia din anii mai mici și, fără să vrei, începi să te comporți ca ei. Nu exagera, că în curînd ai să începi să mergi și la cursuri.

Balanță
Zodia Balanță A trebuit să-ți dai demisia de la unul dintre cele două locuri de muncă. Ziua la McDonald’s și seara la Class chiar nu prindea bine la siluetă.

Scorpion
Zodia Scorpion Ca să traversezi Copoul te încalți în cizme de cauciuc și, cînd ajungi la Universitate, îți pui încălțările normale în picioare.

Săgetător
Zodia Săgetător De cînd e șantier în oraș ai început să tușești mai mult decît e obișnuit. Ai încercat să iei pastile de tuse, dar n-ai reușit decît să rîzi cîteva ore.

Capricorn
Zodia Capricorn Pentru că ai rămas fără bani, singurele concerte la care mergi sînt astea organizate de diversele partide, ca să mai cerșească și ei un vot.

Vărsător
Zodia Vărsător Se apropie vara și, ca să treci la un meniu mai vegetarian, ai început să mănînci fructele crude caremai apar prin copaci.

Pești
Zodia Pești Ca să nu faci drum pînă la Purcica, iei niște pămînt, combini cu apă să iasă un fel de nămol și te urci pe cămin pentru o sesiune de baie de soare.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top