Horoscop 14 – 20 iunie 2010

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 14 – 20 iunie 2010 7

Berbec
Zodia Berbec Termini facultatea cu impresia că au trecut trei zile, nu trei ani. Vezi? Poate dacă dormeai mai des nu se întîmpla asta.

Taur
Zodia Taur Credeai că ai epuizat toate scuzele pentru a nu te apuca de licență. Uite că acum ai una nouă: e prea cald și nu poți gîndi la rece ce scrii.

Gemeni
Zodia Gemeni Pe cît de mult așteptai vara, pe-atît te enervează acum căldura. Ai ajuns să stai în cameră, pe scaun, în fața frigiderului cu ușa deschisă.

Rac
Zodia Rac Pentru că nu mai suporți căldura, ai început să asculți numai melodii care să te facă să uiți de ea. Azi, de exemplu, ai avut pe repeat „Jingle bells”.

Leu
Zodia Leu Ai lăsat toate proiectele pe ultima sută de metri și acum ai intrat în panică. Nu-i nimic, facultatea-i frumoasă, și trei ani sînt cam puțini.

Fecioară
Zodia Fecioară Pentru că ai rămas fără bani de vreo săptămînă, ai reușit în sfîrșit să te pui pe învățat și să treci cu brio de sesiunea aceasta.

Balanță
Zodia Balanță Ai predat ultimul proiect și, cu acesta, ai terminat și facultatea. Dar, pentru că ți-a plăcut mult aici, ți-ai lăsat o restanță, să fii sigur că nu-i gata de tot.

Scorpion
Zodia Scorpion Ai 100 de foi și o noapte întreagă în care să le înveți. Cum noaptea e lungă, te hotărăști să tragi un pui de somn, apoi să te apuci de citit.

Săgetător
Zodia Săgetător Sala de lectură s-a mutat la ștrand. Pupitrele sînt platformele de sărit și cursurile de studiat sînt toate studentele din anul I.

Capricorn
Zodia Capricorn Ai reușit la cursul festiv să-ți cunoști, în sfîrșit, toți profesorii. Acum nu rămîne decît să te țină și ei minte pînă la examene.

Vărsător
Zodia Vărsător Pentru că ai fost conștiincios, ai reușit, pînă acum, să treci cu brio toate examenele. Cum cel mai greu abia acum urmează, înarmează-te cu cafea.

Pești
Zodia Pești Se termină facultatea și ți-au rămas ca amintiri cîteva șervețele de bar cu numere de telefon și cîțiva chelneri drept profesori.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top