Horoscop 14 – 20 decembrie 2009

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 14 – 20 decembrie 2009 6

Berbec
Zodia Berbec Ai uitat cum arată soarele. Te culci dimineața și treaz ești abia la amiază. Dacă fusul orar nu-l știi, încearcă măcar camera de cămin s-o nimerești.

Taur
Zodia Taur După două luni de facultate ți-e așa foame că ai mînca un întreg porc de Crăciun. Păcat că, la cîte datorii ai, nu îți ajung banii nici de-o copită.

Gemeni
Zodia Gemeni Te-a lăsat chiar cînd o rugai să aibă grijă cît orez pune la sarmale. Pe bilet scria: „La următoarea comandă să ai tu grijă: dulce sau picant!”

Rac
Zodia Rac La cursuri nu ajungi și examenele le prinzi la jumate. Măcar la Crăciun, cînd vine momentul să dai cadouri, ai o scuză: „Am vrut, timp n-am avut.”

Leu
Zodia Leu Atîta timp ai fost plecat din țară și-acum toți co¬legii așteaptă ceva dela tine. Încă nu le-ai spus că, din banii de cadouri, ai planificat și vacanța de Paște.

Fecioară
Zodia Fecioară Singurul motiv pentru care te bucuri că prietenul e plecat acasă de sărbători e faptul că, măcar odată, faci mîncare doar pentru rudele de sînge.

Balanță
Zodia Balanță A plecat, lăsînd doar bonurile de masă și geanta cu haine. Mai bine decît anul trecut, cînd hainele erau murdare și bonurile de pe masă, fiscale.

Scorpion
Zodia Scorpion Pentru că Nicolae ți-a adus doar nuiele, te-ai hotărît să-i dai un indiciu lui Crăciun: în loc de brad, vei lăsa doar portofelul gol în colțul camerei.

Săgetător
Zodia Săgetător Pentru că-s de treabă colegii și încuie ușa cînd pleci la duș, le-ai făcut un cadou: l-ai adus în cameră pe Brad, cerșetorul din Fundație.

Capricorn
Zodia Capricorn Sărbătorile sînt prilej de odihnă, dar tu exagerezi. Relaxare nu înseamnă să uiți să hrănești pisica și de brad să agăți șosetele pentru a doua zi.

Vărsător
Zodia Vărsător E al doilea an cînd partenerul greșește cadoul. Tu-i ceri flori, el aduce shaworme. Și cînd îl rogi să-ți scrie poezii, el ascultă Paraziții.

Pești
Zodia Pești Afacerea merge prost, banii-s din ce în ce mai puțini. Un sfat, că tot vine Crăciunul: petarde-n loc de cursuri și, pentru colegii dragi, sarmale de acasă.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top