Horoscop 14 – 20 aprilie 2014

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 14 – 20 aprilie 2014 7

Berbec
Zodia Berbec Vrei să treacă mai repede timpul, să te trezești peste noapte în anul al treilea de facultate. Nici astrele nu-și explică exact de ce, dar te tentează prea tare stresul licenței, nostalgia patetică simulată de majoritatea colegilor și sentimentul că urmează să termini facultatea și, implicit, anii tinereții.

Taur
Zodia TaurTe-ai săturat să vezi Facebook-ul plin de poze cu oameni în fața Primăriei, lîngă imensele ouă de Paște puse acolo să arate, în imensitatea lor, dragostea edililor pentru oraș și cetățeni. Nu-i nimic, cu ocazia asta mai faci și tu curat, dacă nu în cămin, măcar în lista de prieteni.

Gemeni
Zodia GemeniAi așteptat sărbătorile cum un copil stă la patru, cinci dimineața ascuns după canapeaua din sufragerie, pîndind bradul în dimineața de Crăciun. De ce? Pentru că e singurul moment cînd poți să mănînci de patru ori mai mult decît în mod normal fără să te simți ca ultimul om.

Rac
Zodia RacUltimele săptămîni au fost atît de stresante și de obositoare, că nu-ți dorești decît un weekend prelungit, o săptămînă de fapt, undeva departe, poate în Deltă. Doar o undiță, momeală cît încape, cîteva lăzi de bere, un cort și poate cîțiva prieteni care beau mult și vorbesc puțin.

Leu
Zodia LeuVrei să ajungi acasă și să nu mai ai nimic de făcut. Nu tu proiecte, nu tu cursuri necitite sau alte treburi prin casă. Nu, vrei să ajungi acasă și să te lovească vacanța din plin, cu toți cozonacii, toată pasca, tot drobul și toate ouăle vopsite din lume. Și mult, mult vin roșu, cît pentru tot stresul de-acum.

Fecioară
Zodia FecioarăDe Săptămîna Patimilor, astrele nu-ți sînt deloc favorabile. Locul în care ai muncit atîta timp, cam toată studenția, urmează să se închidă. Atîtea amin­tiri, atîta timp petrecut printre colegi care ți-au devenit eventual prieteni, chiar frați. Nu-i nimic, mai sînt shawormerii în oraș.

Balanță
Zodia BalanțăDe Paște nu vrei ouă încondeiate, pască, drob, cozonac, nici măcar vin, vinul ăla bun al bunicilor, ținut în pămînt, în butoaie de lemn. Nu, singurul lucru pe care ți-l dorești de sărbători e un laptop nou, la care să stai toată ziua și să-ți ignori în continuare musafirii enervanți.

Scorpion
Zodia ScorpionCu adevărat de sărbătoa­re ar fi să se ieftinească berea. Ți-ar rezolva toate problemele. Ai adormi mai repede, n-ai mai fi așa ciufut tot timpul și nu te-ar mai interesa atît de tare soarta celor din jur. Poate și profesorii ar avea o atitudine mai bună, și nu ți-ar mai aminti să nu mai vii în bo­xeri și șlapi la facultate.

Săgetător
Zodia SăgetătorTu ai ținut cel mai greu post dintre toate posturile din lume. Mai dur decît postul de 40 de zile, mai înfricoșător decît postul negru, ceva care i-a speriat și pe colegii de cameră și de cămin, care de-acum te privesc cu o formă nouă, nemaiîntîlnită de respect. Ai stat două săptămîni fără Internet.

Capricorn
Zodia CapricornNu doar că deja ai terminat licența ta, dar deja ai scris primele două capitole la cea a colegului de grupă. În ritmul ăsta, chiar dacă nu-ți găsești job, poți să-ți înființezi liniștit o afacere de scriere de lucrări de licență, disertație, poate chiar și doctorate. Ai nevoie doar de bani și cafea.

Vărsător
Zodia VărsătorAi ținut atîta post că ai uitat cum arată și ce gust are carnea. Însă ți-e poftă atît de tare încît ai început să ai fantezii. Și noapte de noapte visezi cum te plimbi printr-o pădure cu pulpe de porc în loc de copaci, mici în loc de flori și carne tocată în loc de mușchi.

Pești
Zodia PeștiDupă tot postul pe care l-ai ținut din martie și pînă acum, de-abia aștepți să ajungi acasă și să recuperezi. Pentru fiecare borcan de zacuscă o să mănînci cîte trei fleici de porc, pentru fiecare orez cu ciuperci un picior de miel și o bere pentru fiecare înjurătură nespusă.

 

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top