Horoscop 13 – 19 ianuarie 2014

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 13 – 19 ianuarie 2014 5

Berbec
Zodia BerbecAi tăi îți trimit din ce în ce mai puțini bani de acasă, te în­trea­ba mereu cam ce ți-ai dori să faci în viață și îi amintesc pe toți pri­e­te­nii tăi din copilărie care acum au job. Tu însă te pre­faci că nu înțelegi alu­ziile și strîngi cureaua în fiecare săptămînă tot mai mult. Măcar acum ai și tu pătrățele la abdomen.

Taur
Zodia TaurNici bine nu te-ai trezit din vacanța de iarnă că va trebui să te obișnuiești din nou cu statul degeaba în vacanța dintre semestre. Nu-ți pare rău, mai ales că te pricepi de minune să dormi pînă la prînz, să iei micul dejun la pat și să butonezi telecomanda ori paginile de Internet.

Gemeni
Zodia GemeniEști atît de norocoasă încît pentru tine va veni Moș Crăciun și în luna ianuarie. Totuși tu crezi că nu sînt de vină doar astrele pentru șansa ta. În ultima lună ai fost cea mai cuminte fată, ai păpat tot din farfurie și ai dormit zilnic la prînz măcar cîte două ore.

Rac
Zodia RacNu există zi în care să nu-ți mai pui pe Facebook măcar cîteva poze. La cîte ai reușit să uploadezi în ultimile luni nici nu mai ai poziții sau combinații de haine și bijuterii în care să te fotografiezi. O tunsoare nouă sau o altă culoare la păr și problemele tale vor fi rezolvate.

Leu
Zodia LeuÎn noul an te-ai hotărît să fii mai bun și mai darnic și de accea vei împărți pachetul de acasă cu colegii de cameră. Este posibil însă ca schimbarea de atitudine să vină și din faptul că te-au fotografiat colegii în timp ce dormeai pe holul căminului, cu două sticle de vin în brațe.

Fecioară
Zodia FecioarăNu-ți faci griji nici de se-siune, nici de restanțe și nici de alte pro-bleme lumești. Tu mai ai încă două damigene de vin de la Crăciun și ai găsit și rezerva de alcool a părinților pentru Paște. Pentru încă două luni vei mai avea vacanță. Sau pînă trece mahmureala.

Balanță
Zodia BalanțăDeși abia este mijlocul lui ianuarie tu ți-ai cumpărat deja costum de baie, cort și sac de dormit, iar în playlist îl ai doar pe Tudor Chirilă. Încă vreo trei luni de zile și pleci la mare de 1 mai. Pînă atunci însă exersezi înotul și pluta în cada din baie.

Scorpion
Zodia ScorpionTatăl tău îți povestește în fiecare zi cum a ce­ru­t-o de ne­vas­tă pe mama ta, îți spune de fiecare dată cînd te vede că și-ar dori un nepoțel și se uită săptămînal la deco­rațiuni și torturi pentru nun­tă. Nu te-ar deranja o căsătorie, doar că nu știi pe care dintre iubite să o ceri de soție.

Săgetător
Zodia SăgetătorTe-ai hotărît că vrei să te măriți anul acesta și de accea stai zilnic în bucătărie și gătești tot felul de fripturi, ciorbe, sarmale, ori îți încerci talentele la cozonaci și prăjituri. În ritmul ăsta o să te ceară de nevastă toți băieții din cămin și jumătate dintre fete.

Capricorn
Zodia CapricornDe o săp­tă­mînă nu știi cum să-ți împaci iubita. Plînge în fiecare zi, este trezită noap­tea de coșmaruri și nu are deloc poftă de mîncare. Vestea despărțirii lui Victor Slav de Bianca Drăgușanu a afectat-o atît de tare încît nu mai este în stare să creadă în iubire adevărată.

Vărsător
Zodia VărsătorÎn sfîrșit știi ce vrei să faci ]n viitor. Vei fi pa­tron de restaurant cu specific ro­mâ­nesc, clienții tăi vor mînca doar pre­pa­ra­te naturale, produse eco­lo­gic, iar prețurile vor fi cele mai ac­ce­sibile din oraș. Însă, pînă ți se îndeplinește visul, vei continua să le faci co­le­gilor cîte o mămăliguță în fiecare seară.

Pești
Zodia PeștiTe-ai hotărît ca în noul an să fii un student model și de aceea ai început să mergi la toată cursurile, chiar și la cele de dimineață, ți-ai terminat deja toate proiectele și temele pentru facultate, iar licența este deja corectată, printată și predată la secretariat

 

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top